Oh oh! Fantastisk! {$ msg.text $} ({$ msg.count $})

Vi gjør det veldig, veldig enkelt å betale. Det er trygt og gjort på et blunk, akkurat slik det skal være.

Vipps leverer en rekke betalingsløsninger for vennebetaling, person til bedrift, netthandel, faktura og betaling i butikk. Og mer skal det bli, i både inn- og utland!

Nylig slo vi oss nemlig sammen med MobilePay i Danmark og Finland. Det gjør oss til Nordens ledende aktør innen smartbetaling. Og selv om Vipps-merkevaren lever videre i beste velgående i Norge, får vi nå mye større muligheter til også å forenkle i nye markeder.

For å komme hit har vi i Vipps alltid tatt i bruk ny teknologi og samarbeidet med andre. Det er mange systemer og ulike interesser som skal spille på lag for at folk skal kunne vippse penger seg imellom, betale i butikken eller logge seg inn i kundeklubben for å bruke fordeler på en trygg og rask måte

Vi er et norsk selskap som drar nytte av å være en del av et samfunn som raskt tar i bruk ny teknologi. Det er derfor vi kan tilby forenkling i verdensklasse.

For at Vipps skal fortsette å lage de beste produktene for alle, må alle være med å lage de beste produktene. Enkelt og greit. Derfor sier det seg selv at alle typer medarbeidere er ønsket hos oss, uavhengig av bakgrunn, kjønn, kjønnsidentitet, legning, etnisitet, religion, funksjonsevne og alder. Velkommen skal du være!

Lytt gjerne på podcasten vår for å bli bedre kjent med folkene som jobber i Vipps.

Klikk her for å se de andre utlyste stillingene.

Ledige Jobber