{$ msg.text $}

Mipecorp AB

Mipecorp AB grundades 2004 och är idag marknadsledande i Sverige inom lätta fordon såsom mopeder, motorcyklar, elcyklar, tillbehör och reservdelar. Företaget består av KopEnScooter.Nnu som är Sveriges största återförsäljare av mopeder och scootrar, samt Elcykelvaruhuset som har Nordens största sortiment och är specialister på elcyklar. Företaget har agenturen för världsledande varumärken som Kymco, Niu och Batavus Stromer och säljer även fordon och tillbehör under de egna varumärkena Lifebike och Maisu. Försäljningen sker via e-handel, butik och vårt rikstäckande nätverk av showrooms.

_Vi är experter på det vi gör och vi tar ett livslångt produktansvar för alla fordon vi säljer. Mipecorp tillhandahåller ett brett sortiment till rätt pris, men allt vi gör har en sak gemensamt - hög kvalitet. _

2004Mipecorp AB och KopenScooter.Nu grundades och lanserar Baotian mopeder i Sverige.

2005-2006KopEnScooter.Nu's första Showroom i centrala Stockholm öppnar och börjar även sälja elcyklar. Lanserar Masu tillbehör i Sverige

2008-2010Öppnar sin första Flagship store på Sveavägen och Showroom och verkstad i Gröndal, Stockholm.

2011-2012Köper Lifebike elcyklar och agentur för Kymco motorcyklar.

2013-2015Får återförsäljarrättigheter för de flesta större moped varumärkena, Piaggio, Vespa, m.fl.

2016Flyttar KopenScooter.Nu Flagship till större lokaler på Lindhagensplan, samt öppnar Elcykelvaruhuset.se Flagship Store på Sveavägen. Elcykelvaruhuset.se tar positionen som bäst på elcyklar och har det överlägset största sortimentet på elcyklar.

2017KopEnScooter.Nu storsatsar på elmopeder och blir agentur för NIU. Elcykelvaruhuset får agentur för premiummärket Stromer.

Lediga Jobb

Några av våra medarbetare

Gabriel
Innesälj
"Jag trivs i en miljö där man får jobba med många olika saker. Som innesäljare på Köpenscooter har jag fått göra allt ifrån att hitta verkstäder i Kalix till att kommunicera på Sociala medier. "
Anna
Ekonomi
"Jag var tidigare redovisningskonsult, men ville ta steget att jobba i en verksamhet. På Mipecorp har jag utvecklats i mitt yrkeskunnande och fått större förståelse för ett företags dagliga utmaningar."
Pontus
Ansvarig Showrooms
"Jag gillar utmaningar, och att jobba i ett bolag som växer snabbt är perfekt för mig. På Mipecorp får jag både jobba med att utveckla verksamheten och att hitta nya kreativa sätt att sälja mer."
We want you!
Framtida stjärna
Fordonsgruppen Mipecorp AB
Besök hemsida