Oh oh! Toppen! {$ msg.text $} ({$ msg.count $})

Vår vision är att göra det enkelt att vara arbetsgivare och vi är en viktig partner för många företag.

Genom utbildningar, systemlösningar, tjänster och verktyg effektiviserar vi våra
kunders vardag och ser till att de får enklare arbetsprocesser och blir uppdaterade med de senaste nyheterna och lagändringarna. Vi levererar både kvalitet och kompetens. Och har en kundnöjdhet i världsklass.

Simployer AB utvecklas snabbt både vad gäller utveckling av produkter och nya digitala satsningar inom HR, lön, skatt och moms. Sen 2015 ingår Simployer AB i en norsk koncern som arbetar med samma service och tjänster på den norska marknaden.

Tillsammans är vi störst i Skandinavien inom våra områden. Simployers system och tjänster används idag av fler än 1.2 miljoner ledare och medarbetare.

Simployer har kontor i Stockholm och Göteborg i Sverige och i Sarpsborg och Kristiansund i Norge. Vi har även ett utvecklingskontor i Gdansk i Polen.

1999Netcompetence grundades 1999 av Johan Skärskog som ville hjälpa organisationer att på ett enklare sätt utbilda geografiskt spridda medarbetare, partners och kunder. Detta skedde initialt på CD-rom (!), men ganska snabbt tog Internet över.

2002 2002 togs första versionen på vårt Learning Management System (LMS) fram till Manpower. Under de kommande åren tillkom referenskunder som Bilprovningen, SOS Alarm och Kriminalvården. Ny funktionalitet adderades för tester och certifikat samt kursadministrativt stöd för alla typer av kurser såsom fysiska träffar, e-learning och blended learning.

2011Vårt största steg tog vi dock 2011 när vi valde att byta fokus från lärande till ”Talent Management”. Johan som startat Netcompetence är också elitidrottare och hämtade inspiration från det sätt man arbetar med idrottstalanger och målstyrning. Målet var ett lättanvänt verktyg för den som coachar medarbetare – resultatet blev Netcompetence Talent Ma

2017I oktober 2017 förvärvades Netcompetence av Infotjenester. Infotjenester är Skandinaviens största aktör inom abonnemangsbaserad rådgivning och Norges ledande leverantör av HRM-lösningar. Infotjenester etablerades 1985 och har ca 250 anställda fördelade mellan huvudkontoret i Sarpsborg, Göteborg, Kristiansund, Stockholm och Gdansk.

20192019 blir Ferd huvudägare i Infotjenster-gruppen.

2020 Infotjenester-gruppen byter namn till Simployer

Lediga Jobb

Vi har riktigt bra förmåner

  • Stora utvecklingsmöjligheter

  • Kontor i Stockholm City

  • Social kultur med gemensamma aktiviteer

  • Flexibla arbetstider

  • Lunchträning med teamet

  • Nordisk miljö med flera länder

Simployer Sverige
Besök hemsida