Oh oh! Mahtavaa! {$ msg.text $} ({$ msg.count $})

KICKS on Pohjoismaiden johtava kauneusketju, jonka konsepti kattaa meikit, tuoksut, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteet. Palvelu KICKSillä on henkilökohtaista ja inspiroivaa: ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaitelijat palvelevat 250 myymälässä Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa, kivijalkamyymälät ja verkkokauppa ovat saumattomasti yhdistetty modernilla omni channel -ratkaisulla, ja tuotevalikoima kattaa noin 25 000 tuotetta lähes 300 eri tuotemerkiltä. KICKSillä on lippulaivamyymälät Tukholmassa, Göteborgissa, Malmössä ja Oslossa, ja yritys on osa Axel Johnson -konsernia..

We engageSuhtaudumme asiakkaisiimme ja toisiimme sitoutuneesti. Olemme iloisia ja ylpeitä siitä, että voimme tehdä kaikkemme auttaaksemme jokaista asiakasta löytämään oman kauneutensa. Yhdessä juhlimme onnistumisiamme, ja vahvistumme toistemme monimuotoisuudesta. Pyrimme yhdessä pääsemään eroon kauneusnormeista ja luomaan monimuotoisen maailman.

We executeMe hallitsemme myynnin, ymmärrämme kriittiset prosessimme ja sen, mitä on tehtävä oikein. Olemme ripeitä ja siirrymme sanoista tekoihin. Yhdessä olemme vahvoja ja uskallamme priorisoida KICKSin parhaaksi. Olemme ammattimaisia ja työskentelemme fiksusti, intohimoisesti ja määrätietoisesti tavoitteidemme saavuttamiseksi.

We excelHaastamme omat näkökulmamme ja etsimme jatkuvasti uusia tapoja olla alamme johtava yritys. Innostumme trendeistä ja innovaatioista sekä jaamme osaamistamme ja kokemuksiamme toisillemme pysyäksemme alan kehityksen eturintamassa. Ylpeinä kehitämme ja terävöitämme taitojamme tulevaisuutta varten.

Avoimet työpaikat

Työskentele mahtavien kollegoiden kanssa

Anu Nyström
Store Manager
"Asiakkaiden kohtaaminen, työn haasteet, ammattitaitoiset kollegat sekä maailman paras tiimi pitävät motivaationi yllä"
KICKS Finland
Käy sivulla