Oh oh! Toppen! {$ msg.text $} ({$ msg.count $})

Flexident är ett tandvårdsbolag som är marknadsledande inom mobil tandvård. Sedan starten 2009 har bolaget expanderat konstant för att möta det växande tandvårdsbehovet hos våra äldre och personer med funktionsnedsättning.

Våra mobila team är fullt utrustade med det senaste inom mobil tandvård och träffar patienter i hela Storstockholm. På Flexident har vi sedan 2009 bedrivit mobil tandvård hos patientgrupper som ställer höga krav på kunnig, välutbildad och empatisk personal. Vi arbetar både mot institutioner som servicehus och äldreboenden men även hos patienter i egna bostäder. Vi är idag 40 medarbetare i administration, tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor och söker ständigt nya medarbetare för att kunna möta det växande behovet av de tjänster som vi erbjuder.

På vår fasta klinik bedriver vi främst allmäntandvård men även viss specialisttandvård. Vårt fokus är att sätta patienten i centrum, och hit är alla välkomna. I den helt nyrenoverade lokalen är kliniken utrustad med den allra senaste, men samtidigt bäst beprövade, tekniken.

Lediga Jobb

Vi har riktigt bra förmåner

  • Individuella kurser och utbildningsprogram

  • Tjänstepension & sjukförsäkring

  • Friskvårdsbidrag

  • Toppmoderna lokaler

  • Spännande och festliga personalevents

Några av våra medarbetare

Ida Åkerblom
Tandhygienist
"Jag ser dagligen behovet av förebyggande- och nödvändig tandvård för vår patientgrupp. Betydelsen att få tandvård i hemmet är inte bara nödvändig men ofta även avgörande för att få en god munhälsa"
Johannes Hanna
Tandläkare
"I min roll som tandläkare inom äldretandvård är det viktigt att bygga goda relationer till patienterna, deras anhöriga och ansvarig personal."
Jerelyn Nilsson
Ansvarig administratör och koordinator
Chatrin Skotthag
Tandsköterska
"Ibland kan en stödjande hand eller att sjunga en visa skapa ett lugn och förtroende hos patienter vilket möjliggör för tandläkaren att utföra behandlingen på bästa sätt."
Flexident AB
Besök hemsida