Oh oh! Toppen! {$ msg.text $} ({$ msg.count $})

Året är 1963 och en ung Björn Axén har precis släppt in sina första kunder på sin nyöppnade hårsalong i Stockholm. Björn, upplärd av den fenomenala legenden Monsieur Alexandrede Paris, hade kunskap, kreativitet och nytänkande med sig hem från den franska modestaden. Han tog glamouren till Sverige vilket ledde till att hela frisöryrket sattes på kartan. Björn Axén la stor vikt vid service och han fick alltid varje kund att känna att det bara handlade om dem. Och det dröjde inte länge innan Björn var namnet på allas läppar.

Lediga Jobb

Vi har riktigt bra förmåner

  • Ledande aktör inom hårvård

  • Värderingsstyrt företag

  • Bryr oss om hållbarhet, på riktigt

  • Värderar mångfald och jämställdhet

  • Balans i livet och ett bra friskvårdserbjudande

  • Flerfaldig vinnare av Global Salon Business Award

  • Utvecklingsmöjligheter och karriärvägar

  • Tjänstepension och försäkringar

  • Extra ersättningar utöver kollektivavtal

Några av våra medarbetare

Barry Saliou
Top Stylist på Åhléns City Stockholm
"Björn Axén får sina medarbetare att känna sig trygga. När vi frisörer känner oss kunniga och trygga med vårt hantverk, då är det ingen tvekan om att våra kunder kommer känner sig trygga i våra stolar."
Karin Fallgren
Product Manager
"Det bästa med att arbeta på Björn Axén är att vi har en stark teamkänsla i företaget och det finns och ges möjligheter att utvecklas i sina roller. Samt alla fantastiskt härliga kollegor."
Sabina Johansson
Service & Sales Coordinator Front Desk
"Jag tycker om att jobba på Björn Axén för att här samarbetar vi emot ett och samma mål. Högsta möjliga kundupplevelse!"
Emma Bredberg
Hairdresser på Birger Jarlsgatan 33
"Att vara en del av experterna ger mig möjlighet att utmanas och utvecklas inom områden som är utöver det ”vanliga” salongsjobbet. Den det är verkligen roligt att göra så många olika uppdrag!"
Malin Alwin
Salon manager på Birger Jarlsgatan 33
"Jag hade tidigare hyrstol men kände att det var svårt att få ihop arbete och privatliv. Började på Björn Axén för 12 år sedan och gläds fortfarande åt bla gemenskapen, fast lön och semesterersättning."
Ida Forsberg
Hairdresser på Åhléns City Göteborg
"Teamet är större än det jag är van vid men känslan är familjär med ”hemma-känsla”. På Björn Axén händer det mycket hela tiden och det som avgör hur mycket du tar del av är hur hungrig du är!"
Lina Tärnholm
Konsult på Quicksearch
"Hela 3 av 4 medarbetare (75%) är ambassadörer för arbetsplatsen vilket är en väldigt stor andel och eNPS-värdet på 68 ligger högt över Quicksearchs benchmark. Det är mycket ovanligt. "
Björn Axén
Besök hemsida