Oh oh! Toppen! {$ msg.text $} ({$ msg.count $})

Digital Dominance fortsätter att växa kraftigt och nu söker vi nästa stjärna som vill bli en del av vårt team i Stockholm! Vi är ett glatt, prestigelöst gäng som gärna ställer upp för varandra och har kul tillsammans.

Just det där med att ha roligt på jobbet är högprio hos oss! Med det menar vi inte bara att åka på skojiga kick off:er några gånger om året utan också – och kanske framför allt! – det här med att magont-skratta ihop till vardags, maila ändlösa mailtrådar med memes/gif:ar, överraska varandra med regnbågsenhörningsballonger och en aldrig sinande ström av office pranks riktade mot vår vd (se gärna vårt Instagramkonto @digitaldominance för bevis). Det finns även en intern lobbygrupp som driver frågan om ett bollhav på kontoret.

2009Digital Dominance föds, då under det inte-så-catchy namnet "Nortech Internet Marketing" och med tanken att främst marknadsföra Nortech-koncernens interna bolag.

2010Vi riktar blicken utanför koncernen och får vår första externa kund.

2011Fort går det - nu har vi fler externa kunder än interna.

2013Vi lämnar "Nortech Internet Marketing" bakom oss och blir officiellt Digital Dominance. I samband med det föds även D-concept, där vi sammanfattar vårt unika arbetssätt.

2015Vi växer så det knakar och flyttar vårt huvudkontor till läckra lokaler i Kista Science Tower.

2016Äntligen blir Stockholmskontoret med pingisbord! Jubel och fest.

2017Nu är 95 % av våra kunder externa! Vi fortsätter att växa och bestämmer oss för att flytta huvudkontoret till Stockholms innerstad i början av 2018.

2018Stockholmskontoret flyttar in i nyrenoverade lokaler mitt på Östermalm med Humlegården som närmaste granne!

2019Som enda nordiska byrå går vi till final som Årets europeiska byrå (Digiday European Agency of the Year). Vi slutar topp 4 och firar med gala i London!

2020Någon äter en fladdermus i Kina och inget blir som någon tänkt sig. Zoom, digitala AW:s och obekväma hälsningar är ett faktum. Tack vare bredden hos våra kunder och vår förmåga att ställa om blir året ur ett jobbperspektiv trots allt bättre än vi vågat hoppas på.

2021Vi är stolta över att gå till final i Årets Byrå 2021, en utmärkelse som baserar sig på kundernas upplevelse av oss.

2021Sverige öppnar upp och vi är inte sena att haka på! Utöver att teamet växer med nya kollegor får Malmökontoret sin första kontorshund, Teddy, medan Stockholmskontorets hundterapienhet växer med dvärgtaxen Mozart. Nu lägger vi fullt fokus på att ta igen allt kul efter ni-vet-vad!

2022Vi inleder året starkt med att vinna Årets byrå 2022 och ser fram emot att fira hela året ut! Efter tårta och champagnen står en resa till Grekland näst på tur.

Lediga Jobb

Vi har riktigt bra förmåner

  • Friskvårdsbidrag (generöst!)

  • Tjänstepension

  • Flextid

  • Stora utvecklingsmöjligheter

  • Utvecklingssamtal var 3:e månad

  • Möjlighet att jobba periodvis utomlands

  • Hybridkontor

  • Kontorshundar (BYOD - Bring Your Own Dog)

Några av våra medarbetare

Niclas Andersson
Vice vd / Grottdykare
"Välkommen till häng med glatt gäng! Vi ser fram emot att växa vidare med nya människor i teamet som kan ta oss till nya höjder."
Charlotta Eriksson
Web Analyst / Digital Marketing Consultant
"Genuint, så skulle jag beskriva DD: Inga tomma ord, vare sig mot anställda eller kunder. Vi gör det vi gör för att det är roligt vilket oftast är nyckeln till att det går bra också."
Mozart
Kontorshund
"Med smicker kommer man hur långt som helst. Högt i tak på det här stället, så se till att du har fötterna på jorden - och inte går på mig"
Mathieu Degas
Senior Digital Marketing Consultant
"It feels like teammates well-being, team-building efforts and such are not only a way to keep employees engaged here, it's simply in the company's DNA to make sure everyone's opinion count"
Digital Dominance
Besök hemsida