{$ msg.text $}

Vi skapar lösningar för effektiva och hållbara arbetsplatser!

Allt arbete vi gör på Ricoh vilar på våra fem filosofier Team Work, Customer Centric, Innovation, Winning Spirit och Etik & Integritet. Vi tycker det är viktigt att ta hand om varandra och att ta hand om vår jord! Resultatet av vårt arbete är ett innovativt bolag som arbetar hårt för att minska miljöpåverkan och att vara en aktiv del i samhället genom olika CSR-projekt.

För dig som vill utvecklas finns alla möjligheter, såväl nationellt som internationellt! Kompetensutveckling är en naturlig del i vardagen då du ständigt utbyter idéer och erfarenheter med dina kollegor, självklart har du också tillgång till utbildningar via Ricoh Academy.

Ricoh Sverige AB är ett ledande företag inom dokument- och informationshantering samt kommunikationsteknologi. Bolaget erbjuder lösningar för kunders IT-miljöer med ett brett utbud av utrustning, mjukvaror, tjänster och konsultverksamhet. Vi är cirka 500 medarbetare i en rikstäckande organisation med verksamhet på 12 huvudorter. Vidare marknadsför Ricoh sina produkter och tjänster även via partners på ytterligare 22 orter. Den totala försäljningen i Sverige uppgår till cirka 1 500 miljoner kronor. Globalt har Ricoh-koncernen 109 000 medarbetare i 200 länder, med hållbarhet som viktigt fokus. Mer om oss kan du läsa på www.ricoh.se

1936Riken Kankoshi Co., Ltd. grundas i Japan

1963Bolaget byter namn till Ricoh Company, Ltd

1987Vi blir det första företaget att lansera en digital multifunktionskopiator för kontor – IMAGIO 320

2010För 6:e året i rad utses Ricoh till "Global 100 Most Sustainable Corporations in the World" av Corporate Knights, Inc.

2014Vi lanserar RICOH THETA, världens första* digitalkamera som kan ta helt sfäriska bilder.

2016Vi firar vår 80-årsdag!

Lediga Jobb

Vi har riktigt bra förmåner

  • Karriärutveckling

  • Bra kollegor

  • Kollektivavtal

  • Friskvårdsbidrag

  • Innovativ och nytänkande arbetsmiljö

  • Utbildningar via Ricoh Academy

Några av våra medarbetare

Hannes Hokke
Major Account Manager, Public
"Min roll är extremt rolig och varierad. All försäljning bottnar i kundnöjdhet!"
Therese Lindstedt
Billing Coordinator
"Det bästa med mitt jobb är att jag får möjlighet att utvecklas. Tillsammans med en familjär stämning på kontoret skapar det en arbetsmiljö som motiverar!"
Emilia Stenman
Project Manager
"Jag styr själv mitt arbete och är med och utvecklar våra arbetssätt, vilket är väldigt utvecklande"
Du?
Bli en del av vårt stjärnteam!
Ricoh Sverige AB
Besök hemsida