Åh nej! Toppen! {$ msg.text $} ({$ msg.count $})

Som Nordens största nätbokhandel vill vi inspirera till nästa läsupplevelse och samtidigt erbjuda allt som hör till en modern bokhandel. Alltid med ett brett utbud, bra priser, smidiga leveranser och fokus på att minska klimatpåverkan. Vi tror att läsning berikar oss genom att öppna upp nya världar i form av upplevelser, nya perspektiv och ny kunskap. Genom att inspirera till läsning och tillgängliggöra böcker från hela världen vill vi vara med och bidra till ökad läsning och till ett mer jämställt och hållbart samhälle där kunskap är tillgänglig för alla.

Lediga Jobb

Vi har riktigt bra förmåner

  • Friskvårdsbidrag

  • Personalrabatt på alla våra härliga produkter!

  • Citynära kontor

Några av våra medarbetare

Tomas Marklund
Digital marknadsföringsspecialist
"En härligt öppen kultur finns här på Adlibris, högt i tak och ingen fråga känns dum. Och känslan av att sälja produkter som folk faktiskt uppskattar och blir engagerade av."
Jacob Dahl
Grafisk formgivare
"Det bästa med att jobba på Adlibris är produkten. Vi bygger historier för historier. Adlibris är en arbetsplats med högt i tak och härliga människor. Man får ta egna initiativ och blir lyssnad på."
Sengul Yuksel
Gruppledare Logistik
"Det bästa med att jobba på Adlibris är att man träffar människor från olika länder. Adlibris är ett mångkulturellt företag samt att det är varierande arbetsuppgifter."
Py Söderström
Sales Manager B2B & B2G
"Det bästa med Adlibris är människorna, stämningen, mina arbetsuppgifter samt vår strategi - boken i fokus."