{$ msg.text $}

Vi på BookBeat påbörjade 2015 en resa med målet att erbjuda Europas ledande tjänst för digitala böcker. Vi är ett startup-bolag inom Bonnierkoncernen där alla som blir del av teamet får vara med på resan och påverka hur vi utvecklas både på kort och lång sikt.

Det viktigaste för de som blir del av teamet tror vi är nyfikenhet inför användare, marknadsföring, design, böcker och ny teknik. Den nyfikenheten ska driva oss till att hela tiden testa nya saker i tjänsten och låta användarna visa oss om vi är på rätt väg. Vi har i slutet av 2018 växt till 50 stycken nyfikna och engagerade "doers" och räknar med att bli ännu fler närmaste tiden.

Häng med på resan och ansök idag till någon av de lediga tjänsterna eller skicka en spontanansökan till jobb@bookbeat.se

2015: Vi blir till!BookBeat grundas och påbörjar utvecklingen av version 1.0 under våren 2015. Samtidigt inleder vi rekryteringen av Team BookBeat. Vi når den första kunden med en stängd betaversion i slutet av året och teamet har växt till 10 personer.

2016: Vi lanserar!Under våren och sommaren 2016 inleder vi vår breda lansering på de första marknaderna Sverige och Finland. Vi blir direkt huvudutmanaren på den svenska marknaden och den ledande tjänsten i Finland. I slutet av året har teamet växt till 30 personer.

2017: Vi expanderar!På den svenska marknaden blir vi utsedda till en av de bästa digitala tjänsterna och fortsätter ta andelar. I Finland skapar vi en ny marknad. Under året inleder vi beta-lanseringar i Storbritannien och Tyskland. Teamet växer till 40 personer.

Lediga Jobb