Oi voi! Mahtavaa! {$ msg.text $} ({$ msg.count $})

Click Shoes on Tokmanni-konserniin kuuluva suomalainen kenkäkauppaketju, joka on perustettu vuonna 2001 ja siirtyi Tokmanni-konsernin omistukseen maaliskuussa 2023.

Myymälöitämme on jo yli 30 ympäri Suomea ja etsimme koko ajan aktiivisesti uusia kauppapaikkoja. Kasvavana yrityksenä voimme tarjota lisää työpaikkoja kaupan alan osaajille sekä uusille, alasta kiinnostuneille kyvyille.

Ketjumme valikoimaan kuuluvat naisten ja miesten kengät, laukut sekä kenkien hoitotuotteet/-lisätarvikkeet. Oman 2Moons merkkimme lisäksi löydät meiltä kenkämuodin suosikkimerkkejä kuten esimerkiksi Rieker, Skechers, Tamaris, Bugatti ja Pomar sekä monia muita.

Olemme ylpeitä voidessamme tarjota asiakkaillemme laajan ja laadukkaan valikoiman merkkikenkiä kohtuullisella hintatasolla. Liikkeissämme saat myös asiantuntevaa ja henkilökohtaista asiakaspalvelua.

1Myymälätyön keskiössä on aina asiakas. Jokaisen asiakkaan palvelemme aina huolella alusta loppuun asti ja pyrimme löytämään asiakkaalle parhaan ratkaisun juuri hänen tarpeisiinsa.

2Myyntityön ohella huolehdimme asiakkaidemme ostosten teon helppoudesta ja mukavuudesta pitämällä myymälän aina ajantasaisena, tuotteet selkeästi ja houkuttelevasti esillä.

3Myymälässä pääset siis tekemään monipuolisesti kaikkia myymälän töitä kuormanpurusta tuotteiden kaupalliseen esillepanoon ja kampanjoiden toteutukseen.

4Työvuoroja meillä on tarjolla myymälöidemme aukioloaikojen mukaisesti.

Avoimet työpaikat

Meillä on loistavat edut

  • Vakaan, kasvavan yrityksen tuoman turvatun työn

  • Viihtyisän työympäristön mukavassa porukassa

  • Hyvät Tokmanni-konsernin henkilökuntaedut

  • Kattavan perehdytyksen ja esihenkilön tuen

  • Mahdollisuuden kehittyä vastuutehtäviin

  • Mielenkiintoisen työn muodin maailmassa

Työskentele mahtavien kollegoiden kanssa

Anna-Kaisa
Myyjä
"Ykkössuosikkini työtehtävistä on esillepanojen tekeminen ja muokkaaminen sekä kaikenlainen myymälän somistaminen. Nautin myös tosi paljon myyntityöstä ja erilaisten asiakkaiden kohtaamisesta."
Heli
Vastuumyyjä
"Mieluisimpia työtehtäviä minulle ovat myyntityö ja asiakaspalvelu. Parasta Click Shoesilla työskentelyssä on asiakkaat sekä itsenäisyys ja vastuullinen vapaus eri tehtävien jaksottamisessa."
Shoe House Oy
Käy sivulla