Åh nej! Toppen! {$ msg.text $} ({$ msg.count $})

WeAudit vill revolutionera revisionsbranschen! Det gör vi genom att använda oss av egenutvecklade system som är anpassade för den digitaliserade och automatiserade värld vi nu lever i. Våra egna mjukvaror gör en del av jobbet åt oss, så att vi kan fokusera på det roliga och det som ger mervärde åt våra kunder. Vi gör helt enkelt revisionen roligare och mer utvecklande genom att ta bort manuella moment. WeAudit ligger verkligen i teknikens framkant och utvecklar och använder sig av ny smart teknologi som sätter kunden i fokus.

WeAudit är ett renodlat revisions och rådgivningsbolag. Våra kunder är framförallt små till medelstora bolag och finns i många olika branscher.

Vi är ett gäng ödmjuka revisorer som arbetar tillsammans på fem olika orter. Idag är vi 35 medarbetare och våra kontor finns i Göteborg, Stockholm, Eskilstuna, Karlstad och Årjäng. Vi har verkat i nuvarande regi sedan 2016, men bolaget har funnits sedan 2007.

Hos oss står balans i livet i centrum. Att arbeta är förstås viktigt, men det är familjen, vännerna och fritidsintressena också. Som medarbetare hos WeAudit handlar det inte om hur många timmar du lägger på ditt arbete, utan om kvalitén på timmarna. Om du har tillräckligt med tid för att umgås med dina nära och kära och göra roliga saker på din fritid, är vi övertygade om att du också kommer att leverera ett bättre arbete. Detta i sin tur belönas, såklart, med nöjda kunder.
Vår allra största drivkraft är att ha roligt på jobbet och att göra våra kunder nöjda!

Vår kultur genomsyras av ärlighet och nyfikenhet, både mellan de som arbetar ihop men också i mötet med våra kunder och samarbetspartners.

Vi har också en företagskultur där alla behandlas lika. Vi erbjuder tex samtliga anställda möjligheten att bli delägare inom tre år, eftersom vi gör denna resan tillsammans.

2021 blev vi utnämnda av FAR till årets framtidsbyrå för bla vår innovationskraft, nytänkande och inkluderande ledarskap samt hållbarhet i fokus med god lönsamhet och tillväxt.

Visst låter det spännande?

Tveka inte att ansöka till oss redan idag!

2007 - Startskottet!Wint Audit grundas

2007 Wint AuditBolaget Wint Audit grundades

2017 WeAuditBolaget blev personalägt och bytte namn till WeAudit

2019 Årets FramtidsbyråNominerad till Årets Framtidsbyrå

2021 Årets FramtidsbyråUtsedda av FAR till Årets Framtidsbyrå med motiveringen ”Årets vinnare sticker ut med en innovationskraft som genomsyrar byråns arbete"

2021 kontor på fem orterStockholm, Karlstad, Göteborg, Årjäng och Eskilstuna

2021 Tech by WesoftI detta bolag har vi samlat våra egenutvecklade mjukvaror Auditview, MyAudit, WeSign & CRM by WeSoft

Lediga Jobb

Vi har riktigt bra förmåner

  • Balans i livet

  • Gymkort, träning på arbetstid och friskvårdsbidrag

  • Möjlighet till tidigt delägarskap

  • Hierarkilös organisation

  • Laganda

  • Moderna och effektiva mjukvaror

Några av våra medarbetare

Madeleine Andersson
Revisor Göteborg
"Det absolut bästa med WeAudit är mina fantastiska kollegor. Man kan alltid räkna med stöttning och pepp. Det är en trygg och framförallt rolig miljö att arbeta i och det är jag så tacksam för!"
Simon Westerberg
Auktoriserad Revisor Stockholm
"Vi vill revolutionera revisionen! Vi satsar på tekniska lösningar - revision och start-up i ett! Otroligt utvecklande miljö där en idé från en medarbetare kan vara verklighet och i produktion snabbt!"
Jesper Hedar
Revisor Eskilstuna
"Det bästa med WeAudit skulle jag säga är möjligheterna till ett tidigt delägarskap. Det märks på kollektiv nivå att alla drar åt samma håll."
WeAudit Sweden AB
Besök hemsida