Oh oh! Fantastisk! {$ msg.text $} ({$ msg.count $})

På slutten av 90-tallet fantes det kun én Megaflis butikk, i et lite lokale på Alnabru - men i dag teller vi med stolthet opp 21 varehus og er én av bransjens største nettbutikker. Vi har i løpet av disse årene kapret hjertene til alle som elsker oppussing til lave priser, fordi hos oss får kundene muligheten til å skape sitt drømmehjem.

Det mest verdifulle vi har er våre medarbeidere. Vi ser viktigheten av å satse på utvikling og gi de ansatte tillit. Kjennetegnet til Megaflis er at vi er rause og vi tør å tenke nytt - det betyr at menneskene du finner hos oss er ekte (vare) og tar vare på hverandre, samtidig som vi er endringsvillige og har et sterkt pågangsmot. Dette er grunnen til at vi har Norges beste kolleger!

2024 - Nye varehusVi åpner to nye varehus, på Bryne og i Steinkjer.

2023 - FornyelseVi pusser opp i Kristiansand og Mjøndalen og flytter varehuset fra Hamar til Ringsaker.

2020 - Korona og MegaflisPandemien inntreffer Norge og Megaflis sørger for å beholde alle sine medarbeidere i jobb. I tillegg åpner vi to splitter nye varehus i Haugesund og Hønefoss.

2018 - Prisvinner!Årets Logistikkpris tildeles Megaflis for sitt arbeid med å tenke langsiktig og være endringsvillige.

2012 - 10 varehusI oktober åpner vårt varehus i Trondheim, og vi har nå totalt 10 varehus!

2008 - megaflis.noMegaflis.no lanseres og skal raskt bli en av bransjens største digitale varehus. Megaflis.no er, og har alltid vært et stort satsningsområde for kjeden.

2001 - Vi vokser!På tre år har Megaflis vokst med ytterligere to varehus (Fredrikstad og Billingstad). Det etableres et eget hovedkontor i 2. etasje over varehuset på Billingstad, hvor vi fremdeles holder til i dag.

1998 - Første varehusEier og grunnlegger, Ståle Lindgren, åpner Megaflis sitt første varehus på Alnabru i Oslo. Sammen med kun én deltidsansatt har han travle dager og en stadig voksende kundegruppe.

Ledige Jobber

Jobb på et sted du vil trives

  • Rause kolleger

  • En solid og trygg arbeidsplass

  • Gode karrieremuligheter

  • Helseforsikring

  • Eierskap til jobben din

  • Ubegrenset tilgang på kaffe

Jobb med skikkelig flinke folk

Gine
Avdelingsleder flis
"Min hverdag er fylt med humor og mestring. Vi er et godt team hvor alle både gir og tar. Vi tåler at vi bare er mennesker, spiller hverandre gode og har en stor takhøyde hvor man kan være seg selv!"
Bilal
Lagermedarbeider
"Jeg har jobbet mange steder, men arbeidsmiljøet her er det beste jeg har opplevd. Jeg er stolt av å jobbe her - her blir jeg sett!"
Joakim
Kundebehandler
"Ved å vise nysgjerrighet, engasjement og viljen til å lære, har jeg funnet ut at det gir muligheter til å utvikle seg i Megaflis. Tenk utenfor boksen, og stå på!"
Karoline
Selger
"Jeg elsker mulighetene for å kunne utfordre og utvikle meg selv hver dag, utfolde meg kreativt og komme til en trygg, god arbeidsplass med en plass for alle. Alle ser hverandre."
Kristin
Innkjøpsmedarbeider
"Megaflis satser på de som byr på seg selv og ikke gir seg. Jeg startet på kundeservice etter fullført bachelor i Retail Management. Etter 1,5 år søkte jeg meg videre internt til innkjøpsteamet."
Eva
Controller
"Det er spennende å jobbe i et stort konsern som stadig er i utvikling. Her er det mange engasjerte og flinke folk som skaper inspirerende arbeidsdager."