Oh oh! Fantastisk! {$ msg.text $} ({$ msg.count $})

På slutten av 90-tallet fantes det kun én Megaflis butikk, i et lite lokale på Alnabru - men i dag teller vi med stolthet opp 21 varehus og er én av bransjens største nettbutikker. Vi har i løpet av disse årene kapret hjertene til alle som elsker oppussing til lave priser, fordi hos oss får kundene muligheten til å skape sitt drømmehjem.

Det mest verdifulle vi har er våre medarbeidere. Vi ser viktigheten av å satse på utvikling og gi de ansatte tillit. Kjennetegnet til Megaflis er at vi er rause og vi tør å tenke nytt - det betyr at menneskene du finner hos oss er ekte (vare) og tar vare på hverandre, samtidig som vi er endringsvillige og har et sterkt pågangsmot. Dette er grunnen til at vi har Norges beste kolleger!

1998 - Vår første butikkEier og grunnlegger, Ståle Lindgren, åpner Megaflis sin første butikk på Alnabru i Oslo. Sammen med kun én deltidsansatt har han travle dager og en stadig voksende kundegruppe.

2001 - Vi vokser!På tre år har Megaflis vokst med ytterligere to butikker (Fredrikstad og Billingstad). Det etableres et eget hovedkontor i 2. etasje over butikken på Billingstad, hvor vi fremdeles holder til i dag.

2008 - megaflis.nomegaflis.no blir lansert og skal raskt bli en av bransjens største nettbutikker. Netthandel er -og har alltid vært, et stort satsningsområde for kjeden.

2012 - 10 butikkerI oktober åpner vårt varehus i Trondheim, og vi har nå totalt 10 butikker!

2018 - Prisvinner!Årets Logistikkpris tildeles Megaflis for sitt arbeid med å tenke langsiktig og være endringsvillige.

2020 - Korona og MegaflisPandemien inntreffer Norge og Megaflis sørger for å beholde alle sine medarbeidere i jobb. I tillegg åpner vi to splitter nye varehus i Haugesund og Hønefoss.

Ledige Jobber

Jobb på et sted du vil trives

  • Rause kolleger

  • En solid og trygg arbeidsplass

  • Gode karrieremuligheter

  • Helseforsikring

  • Eierskap til jobben din

  • Ubegrenset tilgang på kaffe

Jobb med skikkelig flinke folk

Gine
Avdelingsleder Flis
"Min hverdag er fylt med humor og mestring. Vi er et godt team hvor alle både gir og tar. Vi tåler at vi bare er mennesker, spiller hverandre gode og har en stor takhøyde hvor man kan være seg selv!"
Bilal
Lagermedarbeider
"Jeg har jobbet mange steder, men arbeidsmiljøet her er det beste jeg har opplevd. Jeg er stolt av å jobbe her - her blir jeg sett!"
Joakim
Kundebehandler
"Ved å vise nysgjerrighet, engasjement og viljen til å lære, har jeg funnet ut at det gir muligheter til å utvikle seg i Megaflis. Tenk utenfor boksen, og stå på!"
Kevin
Selger
"Hver dag lærer vi noe nytt enten på kurs eller av hverandre. Vi er heldige som opplever en gjeng med unike karakterer i arbeid. Miljøet er i en klasse for seg selv, vi gleder oss til å komme på jobb!"
Kristin
Innkjøpsmedarbeider
"Megaflis satser på de som byr på seg selv og ikke gir seg. Jeg startet på kundeservice etter fullført bachelor i Retail Management. Etter 1,5 år søkte jeg meg videre internt til innkjøpsteamet."
Eva
Controller
"Det er spennende å jobbe i et stort konsern som stadig er i utvikling. Her er det mange engasjerte og flinke folk som skaper inspirerende arbeidsdager."