Åh nej! Toppen! {$ msg.text $} ({$ msg.count $})

NTM är en av Sveriges största koncerner för lokal media. Vi är ett stiftelseägt bolag med hjärtat i den lokala journalistiken. Det fria och oberoende ordet är vår grund.

Våra prenumererade nyhetstitlar, från Vimmerby i söder till Kiruna i norr, når varje dag över en miljon läsare. Våra medierådgivare på NTM Media och reklambyrån Fluid hjälper företag med kampanjer, innehåll och strategi. Flertalet av våra egna
tidningar trycks hos Pressgrannar och Tryck i Norr, och delas ut av vårt distributionsbolag Svensk Hemleverans

Vi har höga ambitioner i vårt dagliga arbete och som arbetsgivare. Vi arbetar aktivt med vår arbetsmiljö, kompetens och ledarskap för att skapa en välmående verksamhet. Vi värdesätter mångfald och utvecklas genom att ta vara på våra medarbetares skilda erfarenheter och perspektiv, men vi samlas under en gemensam värdegrund: Vi är lyhörda, målinriktade och nyfikna och därför snabba till förändring. Vi har en positiv anda och vi är förlåtande, toleranta och inkluderande.

-Vår styrka är det lokala. Med kontor och medarbetare från Småland till Norrbotten bidrar vi till starka lokala samhällen.

-Vi har stått upp för oberoende journalistik sedan 1758, och vi har bara börjat.

-Våra prenumererade nyhetsmedia når fler än en miljon läsare varje dag.

-Bra ledarskap ger våra medarbetare rätt förutsättningar att lyckas med sitt uppdrag. Vi jobbar aktivt med att utveckla våra chefer och ledare under initiativet Next Level.

Lediga Jobb

Vi har riktigt bra förmåner

  • Pension och försäkringar enligt kollektivavtal

  • Utvecklas med vårt mentors- och managementprogram

  • Förmånliga friskvårdserbjudanden

  • Rabatter hos våra samarbetspartners

  • Ta del av utbildningsstipendier

  • Framstående ledarskapsutveckling