Oi voi! Mahtavaa! {$ msg.text $} ({$ msg.count $})

Me Byggmaxilla haluamme, että kaikki kodin rakentajat ja kunnostajat voivat toteuttaa rakennusunelmansa. Olipa kyseessä sitten sisä-, ulko- tai puutarhaprojekti. Siksi meillä kaikilla Byggmaxlaisilla on yhteinen tavoite: antaa näille rakentajille sekä ohjeita että mahdollisuus niiden toteuttamiseen!

Byggmaxilla on yhteensä yli 190 myymälää Ruotsissa, Suomessa, Norjassa ja Tanskassa. Fyysisten myymälöiden lisäksi myös kaupankäynti verkossa kasvaa jatkuvasti. Vuodesta 1993 lähtien on Byggmaxin liikeideana ollut olla paras ja edullisin vaihtoehto harrastaja- ja ammattirakentajille, jotka haluavat ostaa laadukkaita rakennusmateriaaleja. Olemme edenneet pienestä kilpailijasta yhdeksi kolmesta Ruotsin suurimmasta rakennusmateriaaliketjusta. Jatkuvien parannusten, kuten tehokkuusparannusten sekä muutos-suuntautuneen yrityskulttuurin avulla yhtiöstä on tullut yksi alan kannattavimmista. Byggmax Group -konserniin kuuluvat myös Skånska Byggvaror, Buildor, Right Price Tiles ja Næstved Lavpristræ.

Tervetuloa Byggmaxiin – sekä asiakkaana että mahdollisena työntekijänä!

Byggmax Työnantajana

TOMTOM

VastuuSeison sen takana, mitä ajattelen, sanon ja teen. Pidän lupaukseni ja toimin aina Byggmaxin parhaaksi.

Positiivinen asenneHaluan aina nähdä mahdollisuuksia ja ratkaisuja. Myönteisellä ajattelutavallani tuon energiaa tiimiin ja asiakkaille. Mikään ei ole mahdotonta!

HauskaaAjattelen positiivisesti ja levitän iloa auttamalla ja hymyilemällä. Siten meillä kaikilla on hauskaa yhdessä!

KunnioitusNäen, kuuntelen ja yritän ymmärtää kaikkia ympärilläni. Kohtelemalla kaikkia kuten haluan itseänikin kohdeltavan, rakennamme vahvoja ja hyviä suhteita.

SitoutuminenPistän itseni likoon ja annan vähän enemmän. Osallistun aktiivisesti ja olen aidosti kiinnostunut niin työtovereistani kuin asiakkaistakin.

YhdessäPriorisoin kokonaisuuden ja puhun suoraan kollegoilleni.

100%Teen aina parhaani ja olen läsnä. Meistä tulee maailman paras rakennustarvikekauppa!

Avoimet työpaikat

Meillä on loistavat edut

  • Hyvät kehitysmahdollisuudet

  • Terveydenhuolto ja tasapaino elämässä

  • Tiimiaktiviteetit ja juhlat

  • Vahva yrittäjähenki

  • Arvopohjainen kulttuuri

  • Eläkejärjestelyt

Byggmax Finland
Käy sivulla