Oh oh! Fantastisk! {$ msg.text $} ({$ msg.count $})

Rito.dk er en webshop, der forhandler mere end 27.000 varenumre inden for garn og hobbyartikler. Virksomheden består af mellem 50 og 100 ansatte, afhængigt af sæson, hvor mange af dem er fuldtidsansatte.

Rito.dk er en af de førende webshops indenfor det kreative univers med fokus på garn og hobbyartikler med en vision om at inspirere til at skabe kreative stunder. Vi er i øjeblikket aktive i syv lande og forventer at udvide med yderligere lande i de næste par år. Vi har oplevet en rivende udvikling de seneste år og forventer at den positive udvikling fortsætter i et højt tempo i årene der kommer.

Vores 5 kerneværdier:-

Ambitiøs & PassioneretVi er ambitiøse og passionerede omkring vores arbejde og opgaver, vi sætter en ære i at levere et godt stykke arbejde. Vi stræber altid efter at blive bedre

Team PlayerVi vinder sammen og vi taber sammen. Vi hjælper og støtter hinanden med at opnå vores fælles resultater. Vi behandler hinanden med respekt.

Can Do AttitudeVi har en can-do attitude, hvor vi går til nye udfordringer og opgaver med et mindset om at alt kan lade sig gøre. Vi er nysgerrige og tør udfordre status quo.

Struktureret & opfølgendeVi bruger struktur, todolister og deadlines til at sikre fremdrift.

Loyal & ÆrligVi bruger ærlighed og transparens til at opbygge tillid og loyalitet. Vores mindset er altid at; “feedback gør os stærkere og bedre”. Vi kan stole på hinanden og vi overholder aftaler.

Tilgængelige jobs

Vi har mange fordele

  • Fleksible arbejdstider

  • Mulighed for hjemmearbejde når det giver mening

  • En uformelt, ung og dynamisk virksomhedskultur

  • En agil og flad organisation

  • Pensionsordning med fritvalgstillæg

  • Dejlige kolleger og sociale arrangementer

Nogle af vores medarbejdere

Emil
Kundeservicemedarbejder
"Det mest fantastiske ved at arbejde hos Rito er at man glæder sig til at møde ind på arbejde og have det godt socialt med sine kollegaer"
Marie
Teamleder
"Det bedste ved at arbejde ved Rito er, at min leder ser mine kompetencer. Det giver mig motivation til at yde mit bedste. Hvis jeg sigter efter månen, sørger de for rumraketten dertil!"
Mia
Kundeservicemedarbejder
"Det er fedt at være en del af en organisation, hvor sammenholdet er i top. Uanset hvilket fagligt niveau man er på, så anerkender og hjælper vi alle hinanden. Det giver motivation og gejst!"
Dennis
Marketingmedarbejder
"Det fedeste ved at arbejde ved Rito er det unge og agile arbejdsmiljø vi har på tværs af alle afdelinger. Det er altid en fornøjelse at møde ind på arbejde hvor man dagligt bliver udfordret positivt"