Oh oh! Fantastisk! {$ msg.text $} ({$ msg.count $})

Hverdagen i Peter Larsen Kaffe står aldrig stille og er drevet af det engagement alle vores medarbejdere byder ind med. Vi er stolte af at være en af de virksomheder der driver bæredygtighed i dansk kaffe - som de første med Fairtrade kaffe i Danmark og stort fokus på økologi i vores produkter og projekter. Vi gør meget ud af at komme ud til det danske folk, da det kun er ved at komme tæt på kunderne, at vi kan lære hvad de gerne vil have og hvordan vi kan forbedre os. Peter Larsen Kaffe har siden grundlæggelsen i 1902, stået for en stor del af den danske kaffehandel.

I dag er Peter Larsen Kaffe en moderne kaffevirksomhed, som siden 2002 har været en del af Löfbergs Group og har ca. 65 fuldtidsansatte. Du finder os både i detailhandel, catering, specialbutikker, online og på festivaller og events rundt om i landet.

Vores hovedkontor er placeret i Viborg, hvor der primært arbejdes med produktion, salg, marketing, B2C webshop og udvikling, mens Event og Teknik & Service holder til i Kolding.

Bliv den første til at høre om ledige jobs

Ingen tilgængelige jobs? Skriv dig op her og modtage en mail, når vi igen har en ledig stilling i Peter Larsen Kaffe/Löfbergs Group. Følg også gerne vores sociale medier, hvor vi løbende opslår nye jobstillinger, i jagten på nye kaffe-kollegaer.

-Vi køber vores kaffe fra 40.000 kaffefarmere i 25 lande.

-Vi er en af verdens største opkøbere af økologisk og Fairtrade-certificeret kaffe og fra 2022 bærer alle vores kaffevarianter enten Fairtrade-, økologi- eller Rainforest Alliance mærket.

-Vi bidrager med cirka 30-50 mio. kroner årligt til Fairtrade-kooperativet.

-I 2002 blev vi en del af Löfbergs Group, som i dag har over 300 ansatte i 8 lande, med varemærkerne Löfbergs, Kobbs og selvfølgelig Peter Larsen Kaffe.

-Vi var de første i Europa, som fjernede aluminium i vores emballage. I dag er ca. ¾ af vores emballager vedvarende eller genanvendelige, vi stræber efter 100%.

-Vi er verdens første risteri, som er en del af Era of We – platformen, hvor formålet er at demokratisere kaffens værdikæde.

-I 2019 grundlagde vi Circular Coffee Community, hvor vi samarbejder med farmere, forskere, forbrugere og andre virksomheder for at udnytte kaffens fulde potentiale og eliminere spild.

-Sammen med racerkører Tom Kristensen og KidsAid, har vi siden 2015 arbejdet med projektet Knus Kræft, hvor vi samler ind til unikke oplevelser til kræftramte familier. Pr. 2022 er der i alt indsamlet mere end 9 mio. kroner.

-Siden 2001 har vi støttet over 105.000 mindre kaffefarmere (igennem International Coffee Partners).

-I 2012 tog vi på Roskilde festival første gang. Det er siden blevet til mange flere, og vi er nu den foretrukne kaffepartner på de fleste af landets festivaler.

Tilgængelige jobs

Vi har mange fordele

  • Masser af kaffe og hygge med skønne kolleger

  • Adgang til partnere indenfor sport og kultur

  • Internationale karrieremuligheder

  • Mulighed for hybridarbejde

  • Skyhøje bæredygtighedsambitioner

  • En “people first” kultur

Nogle af vores medarbejdere

Annette Wisler
Produktchef
Lykke Parbo
Event koordinator LIVE
Rico Kristensen
Retail salgskonsulent
Peter Larsen Kaffe
Besøg hjemmeside