Oh oh! Fantastisk! {$ msg.text $} ({$ msg.count $})

Eventyrfabrikken er Sveriges bedste legelandskæde, der er valgt ved afstemning 6 år i træk. Virksomheden er i en ekspansiv fase og forventer at etablere 4-6 nye legelande årligt, målet er, at vi har omkring 25-30 legelande inden 2026. Da Eventyrfanrikken startede i 2006, ville grundlæggerne skabe et mødested for familier med fokus om leg, bevægelse, motion og glæde. Virksomheden succes er baseret på et stærkt koncept med leg, sjov og bevægelse for hele familien med sikkerhed, renlighed og service i top. Grundlæggerne af eventyrfabrikken er vokset op i en familie, der har skabt et mødested for familier og venner gennem deres lange erfaring i underholdningsindustrien siden 1928. Det ligger deres hjerte nær at glæde børn og være i stand til at se alle dage, hvor glade børnene er ved at løbe, lege, klatre og have det sjovt med os. Når du læser undersøgelser i dag, forstår vi, at selv forskere ser masser af fordele ved at børn motionere, hvilket gør os stolte over at kunne tilbyde denne glæde, motion og bevægelse. Børn har simpelhent brug for at røre sig, og det gør de på eventyrfabrikken! Gennem leg og eventyr, bliver det virkelig sjovt.

Tilgængelige jobs

Nogle af vores medarbejdere

Linda
Lekelandsjef
"Startede på Eventyrfabrikken for 9 år siden og har arbejdet mig op. Det bedste ved jobbet er det sammenhold, man får med både kollegaer og kunder ikke mindst glæden ved at gøre andre glade."
Maja
Lekelandsjef
"Det bedste ved mit job er at skabe sjove oplevelser for børnene. Vi arbejder som et team for at tilbyde vores gæster den bedste oplevelse. Målet er at skabe en god stemning som gæsterne tager med hjem"