Oi voi! Mahtavaa! {$ msg.text $} ({$ msg.count $})

Apollo on yksi Pohjoismaiden suurimmista matkanjärjestäjistä. Meillä työskentelee lähes 400 henkilöä ja vuosittain Apollon kautta maailmalle matkustaa noin miljoona asiakasta. Valikoimassamme on rentouttavia rantalomia, treenilomia sekä kaupunki- ja viikonloppulomia. Kauttamme voit myös varata lennot ja hotellit silloin, kun haluat itse räätälöidä oman lomasi.

Apollo on osa DER Touristik Nordic AB:ta, johon kuuluvat myös Golf Plasir, Lime Travel ja Xtravel sekä urheiluhotelli Playitas. Vuodesta 2015 olemme olleet osa yksityistä saksalaista REWE-konsernia, jossa on yli 300 000 työntekijää.

Tehtävämme on toteuttaa asiakkaidemme lomaunelmia. Saamme vastata asiakkaidemme vuoden tärkeimmistä viikoista ja suhtaudumme tehtäväämme kunnianhimoisesti. Menestyäksemme tarvitsemme jatkuvasti motivoituneita ja innovatiivisia työntekijöitä. Halusitpa sitten työskennellä oppaana matkakohteissamme tai täyttää asiakkaiden lomaunelmia asiakaspalvelussamme Suomessa, on meillä kaikilla yhteinen tavoite – olla Pohjoismaiden paras matkanjärjestäjä.

Arkeamme ohjaavat yrityksen perusarvot; Drive, Engage ja Respect , jotka näkevät kaikessa tekemisessä. Työskentelemme jatkuvasti muuttuvassa toimintaympäristössä, jossa asiakkaiden ja kollegojen huomiointi on kaiken a ja o. Edellytämme vastuullista, joustavaa ja sitoutunutta otetta työhön. Vastineeksi tarjoamme huipun työyhteisön sekä mahdollisuuksia kehittyä ja kasvaa työtehtävien mukana.

Apollolla edistetään aktiivisesti kestävää matkailua ja sosiaalista vastuuta. Teemme yhteistyötä muun muassa SOS-lapsikylien ja Ecpatin kanssa. Apollo sai Travelife-sertifikaatin vuonna 2016. Lue lisää www.apollomatkat.fi

1986Apollo perustetaan. Matkoja myydään neljään Kreikassa sijaitsevaan kohteeseen; Ateenaan, Ateenan rivieralle, Porokselle ja Naxokselle.

1995Apollo aloittaa toimintansa Tanskassa.

1998Apollo aloittaa toimintansa Norjassa. Tämän jälkeen Apollo on valittu useita kertoja Norjan parhaaksi matkanjärjestäjäksi.

2007Apollo hankkii Fuerteventuralla sijaitsevan liikuntahotelli Playitaksen, jonka jälkeen treenimatkojen kysyntä vahvistuu.

2008Apollo ostaa Ruotsin suurimman golfmatkajärjestäjän Golf Plaisirin, joka on myöhemmin valittu useasti Ruotsin parhaaksi golfmatkojen järjestäjäksi.

2010Apollo aloittaa toiminnan Suomessa nimellä Apollomatkat ja onnistuu nopeasti vakiinnuttamaan asemansa markkinoilla.

2011Apollo ostaa Ruotsissa toimineen eksklusiivisia matkoja tarjoavan Lime Travelin.

2015Apollo myydään saksalaiselle REWE Groupille, jonka matkailudivisioonasta vastaava yhtiö on nimeltään DER Touristik.

2017Laskettelu-, surffi- ja pyöräilymatkoihin keskittynyt Xtravel liittyy osaksi Apolloa.

Avoimet työpaikat

Meillä on loistavat edut

  • Matkustamista rakastavat kollegat

  • Vastuullinen matkanjärjestäjä

  • Työskentelet kansainvälisessä ilmapiirissä

  • Viihtyisä toimisto Helsingin keskustassa

  • Mainiot matkustusedut

  • Mahdollisuus kehittyä

Työskentele mahtavien kollegoiden kanssa

DANIEL GIRAY
Nordic Product Manager Sports, Apollo
"You get to work with the best time of the year- the vacation!"
MARTINA ESBJÖRNSON
Senior Travel Consultant, Lime Travel
"This is my dream job because I am working with my biggest interest. At Lime Travel, we are more like friends than colleagues!"
SOFIA GERHOLM
Photo & Film Editor, Apollo
"I love working with inspiring photos in a friendly atmosphere."
ANNI KNUUTTILA
Site Manager, Apollomatkat
"The best part of my job is the chance to develop my skills in digital marketing and e-com with great colleagues.Our Nordic team works closely together to improve the customer experience of our website"
Apollo Finland
Käy sivulla