Oh oh! Fantastisk! {$ msg.text $} ({$ msg.count $})

Dressmann er en av Nord-Europas største kleskjeder for menn med over 400 butikker i 5 land. Kjeden tilbyr kolleksjoner for alle kvalitets- og prisbevisste menn med gode kjøp til både fritid, jobb og fest. I Dressmann gjør nærmere 2400 medarbeidere hver eneste dag en avgjørende jobb for at vi skal lykkes.

Dressmann er en del av motekonsernet Varner som består av flere profilerte kjeder; Cubus, Carlings, Bik Bok, Volt, Junkyard og Levi’s Store. Virksomheten omfatter i dag 6 nettbutikker og over 1200 fysiske butikker i Norge, Sverige, Finland og Island.

1962Frank Varner åpner sin første butikk i Thorvald Meyersgate på Grünerløkka i Oslo.

1965Frank Varner åpner nok en butikk i Oslo og Trondheim.

1967Dressmann-navnet blir lansert i forbindelse med ny butikkåpning i Skippergata i Oslo.

1997Dressmann etableres i Sverige.

2000Dressmann etableres i Finland.

2007Dressmann XL etableres i alle markeder og tilbyr str. 2XL - 9XL.

2021Stolt hovedsamarbeidspartner til Leger uten Grenser.

Ledige Jobber

Jobb på et sted du vil trives

  • En unik kultur med godt arbeidsmiljø

  • Utvikling innen salg og service

  • Talentprogram

  • Karrieremuligheter

  • God personalrabatt i alle Varners kjeder

  • Bonusordning

  • Mulighet til å utvikle lederkompetanse og erfaring

Jobb med skikkelig flinke folk

Andreas
Butikkselger og med i Dressmanns Talentprogram
"Jobben i Dressmann handler om salg, kunder og det å jobbe i team. Utrolig gøy å gjøre kundene fornøyd og nå salgsmål. Er med i Dressmanns Talentprogram som gir meg masse motivasjon og læring!"
Emma
Butikkselger
"Elsker høyt tempo, det å selge og hjelpe kundene med å finne riktig antrekk. Beste følelsen er å gjøre kundene fornøyd! I tillegg har jeg verdens beste kolleger."
Victoria
Butikkselger
"Det er enkelt å glede seg til å gå på jobb et sted hvor det alltid er positiv stemning og hvor vi backer hverandre. Å jobbe i Dressmann gir nyttig læring og erfaring om både mennesker og business!"
Marlene
Butikksjef
"Min rolle er å utvikle butikken og få det beste ut av hver enkelt i teamet. Utrolig gøy å få rekruttere sitt eget team, finne folk som utfyller hverandre og som lykkes sammen!"
Arild
Regionssjef
"I Dressmann får du mulighet til å utvikle deg både som medarbeider og som leder. Vi tenker alltid muligheter og løsninger. Vi har en sterk vinnerkultur og ingenting er bedre enn å vinne sammen!"