Oh oh! Fantastisk! {$ msg.text $} ({$ msg.count $})

Apollo er en av Nordens ledende reisearrangører med nesten 400 ansatte og en million reisende i året. Med oss kan kunder reise over hele verden enten de vil på en avkoblende sol- og badeferie, ta en treningsuke i varmen eller tilbringe en weekend i en spennende storby. Vi arrangerer pakkereiser, treningsreiser, cruise og storbyferie. Dessuten tilbyr vi trygg bestilling av fly og hotell separat om kunden foretrekker å sette sammen sin reise selv.

Apollo utgjør sammen med spesialarrangørene Golf Plaisir, Lime Travel og Xtravel, samt sportshotellet Playitas, gruppen DER Touristik Nordic AB. Vi har siden 2015 vært en del av det privateide tyske konsernet REWE med mer enn 300 000 ansatte.

Vårt mål er å la våre kunders feriedrømmer bli til virkelighet. Vi har ansvaret for folks viktigste uker i året og tar den tilliten de gir oss på alvor – bare på den måten kan vi gjøre oss fortjent til våre kunders lojalitet. For å lykkes med vårt mål har vi stadig et behov for driftige, motiverte og nytenkende medarbeidere. Uansett om du vil jobbe som reiseleder på et av våre reisemål eller er interessert i å produsere og selge våre reiser på hjemmeplan, så arbeider alle vi mot det samme målet – å være Nordens beste reisearrangør.

I Apollo arbeider vi ut fra våre kjerneverdiene ”Drive, Engage, Respect”. Vi arbeider i et endringsvillig miljø med høyt tempo der vi bryr oss om våre kunder og hjelper hverandre i å lykkes. Vi stiller høye krav til ansvarsfullhet, fleksibilitet og engasjement hos våre medarbeidere, og her finnes store muligheter for å utvikles både profesjonelt og som menneske.

Apollo arbeider aktivt for et bærekraftig reiseliv og et sosialt ansvar, og vi samarbeider med SOS Barnebyer, Ecpat og SOK (Sveriges Olympiske Kommitté). Apollo ble Travelife-sertifisert i 2016. Les mer på apollo.no.

1986Apollo bildas och blir en researrangör som producerar och säljer resor till fyra grekiska destinationer; Aten, Atens riviera, poros och Naxos.

1995Apollo etablerar sig i Danmark med kontor i Köpenhamn och därefter även i Århus.

1997Flygbolaget Novair grundas och gör sin premiärresa till Thailand.

1998Apollo etablerar sig i Norge och har sedan dess utsetts till Norges bästa researrangör vid flertalet tillfällen.

2007Apollo förvärvar träningsanläggningen Playitas på Fuerteventura och träningsresor kommer visa sig bli allt mer populärt.

2008Apollo köper Sveriges största Golfresearrangör Golf Plaisir som senare även kom att utses till Sveriges bästa golfresearrangör.

2010Apollo introduceras på finska marknaden och lyckas snabbt etablera sig.

2011Apollo köper den exklusiva researrangören Lime Travel i Sverige.

2015Apollo säljs till det tyska företaget REWE där vi nu ingår i deras resedimension DER TOURISTIK.

2017Apollo förvärvar skid- och surfresearrangören Xtravel. För Apollo innebär detta ett positivt tillskott till en redan stark sportprodukt samt en ökad specialistkompetens – med en naturlig koppling till kärnverksamheten.

Ledige Jobber

Jobb på et sted du vil trives

  • Kolleger som elsker å reise og ”live a little”

  • En arbeidsgiver med CSR-fokus

  • Jobbe lokalt, men tenke globalt

  • Muligheter for å utvikles internt

  • Gode reisebetingelser

  • Kontor med sentral beliggenhet

Jobb med skikkelig flinke folk

DANIEL GIRAY
Nordic Sports Director, Apollo
"Som Apolloanställd är det en förmån att jobba med den tid de flesta längtar till under hela året, semestern."
MARTINA ESBJÖRNSON
Senior Travel Consultant, Lime Travel
"Att få arbeta med mitt största intresse gör detta till mitt absoluta drömjobb. På Lime Travel känns vi mer som ett gäng kompisar än ”bara” kollegor. Söndagsångest, vad är det?"
SOFIA GERHOLM
Photo & Film Editor, Apollo
"Att få jobba med inspirerande bilder i en öppen och vänlig atmosfär gör mitt jobb på Apollo roligt att gå till varje dag!"
Carin Gustring
IT Developer, Apollo
"Som utvecklare på Apollo får jag jobba med härliga och kompetenta kollegor! Vi arbetar tillsammans i flera team och utmanas att prova nya tekniker."
Apollo Norge
Besøk nettside