Oi voi! Mahtavaa! {$ msg.text $} ({$ msg.count $})

Tokmannin halvat hinnat tuottavat iloa ja hyötyä, sekä helpottavat asiakkaan elämää. Työskentelemme yhdessä tämän tavoitteen puolesta ja tarjoamme asiakkaillemme halvan hinnan lisäksi myös sujuvan ja nopean asioinnin myymälöissämme sekä laajan ja vastuullisesti hankitun ja tuotetun tuotevalikoiman.

Tokmanni Group Oyj on yksi Pohjoismaiden johtavista halpakauppakonserneista. Onnistuneen asiakaskokemuksen takaamiseksi työskentelemme yli 6000 työntekijän voimin yhteensä yli 370:ssä Tokmanni-, Dollarstore-, Bigdollar-, Miny-, Click Shoes- ja Shoe House -myymälässämme sekä verkkokaupoissamme.

Vuonna 2023 Tokmanni-konsernin liikevaihto oli 1 392,7 miljoonaa euroa ja vertailukelpoinen liikevoitto 98,8 miljoonaa euroa. Tokmanni Group Oyj:n osakkeet on listattu Nasdaq Helsingin pörssilistalle.

Meille tokmannilaisille on tärkeää, että toimimme vastuullisesti ja tehokkaasti ympäristöstä ja ihmisistä välittäen. Kannustamme sekä autamme henkilöstöämme kehittämään osaamistaan ja panostamme hyvään yhteishenkeen.

Avaamme jatkuvasti uusia myymälöitä ja rekrytoimme uusia osaajia. Etsimme joukkoomme erilaisilla osaamistaustoilla varustettuja henkilöitä monenlaisiin työtehtäviin.

www.tokmanni.fi

https://tyopaikat.tokmanni.fi/

ARVOMME-

YLPEÄSTI HALPAOlemme ylpeitä tarjotessamme asiakkaillemme hyvää laatua halvimpaan hintaan. Ostamme vastuullisesti ja tehokkaasti. Välitämme ympäristöstä sekä ihmisistä ja toimimme vastuullisesti kaikessa, mitä teemme.

USKALLAMME UUDISTUAUskallamme uudistua ja erottua muista. Kehitymme ja opimme yhdessä epäonnistumisia pelkäämättä. Tartumme toimeen oma-aloitteisesti ja kannamme vastuun. Asiakkaidemme sekä henkilöstömme tyytyväisyys toimii mittarina onnistumisellemme.

YHDESSÄMeillä hyvä yhteistyö pohjaa keskinäiseen luottamukseen ja kunnioittamiseen. Olemme avoin, luotettava ja rehti kumppani kaikille.

Avoimet työpaikat

Meillä on loistavat edut

  • Yhdessä tekemistä ja onnistumista

  • Avointa, kannustavaa ja mukavaa työyhteisöä

  • Ihmisistä ja ympäristöstä välittämistä

  • Kilpailukykyistä palkkaa ja henkilöstöetuja

  • Valmennus- ja koulutusmahdollisuuksia

  • Uusia haasteita ja urapolkuja

  • Kehittymiseen kannustamista virheitä pelkäämättä

  • Monipuolisia ja vaihtelevia työtehtäviä

  • Työhyvinvointia ja -turvallisuutta

Työskentele mahtavien kollegoiden kanssa

Navid
Varastotyöntekijä
"Tokmannin varastolla työporukka ja työilmapiiri on ihan mahtava! Töihin on aina mukava tulla ja työaika menee sulavasti."
Päivi
Henkilöstöpäällikkö
"Minua inspiroi työssäni se, kun näen ihmisten innostuvan työstään sekä kehittyvän siinä."
Janita
Varastotyöntekijä
"Minusta varastotyöntekijänä parasta on työn monipuolisuus ja fyysisyys."