Oi voi! Mahtavaa! {$ msg.text $} ({$ msg.count $})

Olemme toimineet suomalaisten mielenkiinnon ja innostuksen herättäjinä jo yli sadan vuoden ajan. Meille asiakkaidemme arvostus on sydämen asia, joka on ansaittava. Pyrimmekin jatkuvasti kehittämään toimintaamme tarjotaksemme maan parhaan asiakaskohtaamisen sekä ollaksemme paras mahdollinen työpaikka työntekijöillemme. Meillä viihtyvät asiakkaidemme lisäksi myös työntekijät!

Meitä on nykypäivänä noin 400 ja Suomen suurimpana kirjakauppaketjuna myymälöitämme on yli 50 Helsingistä Rovaniemelle. Verkossa asiakkaitamme palvelee verkkokauppa suomalainen.com.

Inspiroimme ja ilahdutamme asiakkaita sekä myymälöissä että verkossa tarjoamalla ideoita, elämyksiä, hyötyä ja sisältöä elämään. Valikoimastamme löytyy kirjallisuuden lisäksi myös moninaisia asioita tekemiseen, kehittämiseen sekä ilahduttamiseen.

Meistä lisää työpaikkana löydät osoitteesta tyopaikat.suomalainen.com

RohkeusHaluamme tuloksia, joten asetamme rohkeasti itsellemme kunnianhimoisiakin tavoitteita. Emme pelkää virheitä ja kokeilemme ennakkoluulottomasti uutta – välillä erehtyen, mutta uutta oppien. Tavoitteenamme on ennakoida asiakkaidemme muuttuvia tarpeita ja reagoimme nopeasti asiakkaidemme toiveisiin sekä toimintaympäristön muutoksiin.

LäheisyysOlemme sydämiä toisillemme lähettävä yritys. Teemme töitä yhdessä ilon kautta ja toisiamme kunnioittaen ja kiittäen, yli osastorajojen. Ihmisläheisyys näkyy myös viestinnässämme asiakkaidemme kanssa. Olemme aina läsnä kaikissa asiakaskohtaamisissa ja meille on helppo tulla viihtymään.

VastuullisuusMeillä vastuullisuus tarkoittaa kestävyyttä, avoimuutta, luotettavuutta, ja oikeudenmukaisuutta. Seisomme yhdessä tekojemme takana ja teemme kaikkemme, jotta jokaisella on mukava työskennellä meillä, jokaisessa elämäntilanteessa. Arvostamme tuotteissamme vastuullisuutta, kuten laatua ja kotimaisuutta.

LaatuMeillä laatu tarkoittaa sitä, että tarjoamme asiakkaillemme Suomen parhaan asiakaskokemuksen asiakaspolun jokaisessa eri vaiheessa. Suosimme valikoimassamme kestäviä, vastuullisia ja korkealaatuisia tuotteita. Toimintamme on tasalaatuista ja tuottavaa, ja sitä ohjaa vastuullisuus niin taloudellisesti kuin sosiaalisestikin.

Avoimet työpaikat

Meillä on loistavat edut

  • Laajat työterveyshuollon palvelut

  • Kattava vakuutusturva

  • Laajat henkilökunta-alennukset

  • Matalan kynnyksen mielen hyvinvoinnin palvelut

Suomalainen Kirjakauppa
Käy sivulla