Åh nej! Toppen! {$ msg.text $} ({$ msg.count $})

Science Park Jönköping AB är en verksamhet där människor, företag och organisationer utvecklar ny kunskap och hållbara innovationer. Vårt uppdrag är att lösa samhällsutmaningar genom att arbeta med innovationer, nya idéer och entreprenörskap hos både individer och etablerade företag.

Vår miljö bidrar till att människors kunskap, idéer och kreativitet kommer samhället till nytta. Därför hjälper vi människor och företag att utveckla idéer som kan bidra till en bättre värld. Dessutom bidrar vi till att skapa nya affärer för etablerade företag i Jönköpingsregionen, samt driver investeringsverksamheter och ett investerarnätverk.

På Science Park arbetar idag en mix av kvinnor och män i olika åldrar. Vår långsiktiga strävan är att Science Parks personal ska spegla den mångfald som finns i befolkningen. Vi finns med affärsutvecklare och kreativa kontors- och mötesmiljöer i samtliga tretton kommuner i Jönköpings län. Genom att bidra till start och utveckling av fler framgångsrika företag är vi med och skapar Sveriges hetaste företagarregion 2025.

Här hittar du Science Parks personuppgiftspolicy
med information om vi hanterar dina personuppgifter när du söker jobb hos oss.

Lediga Jobb

Science Park
Besök hemsida