Oh oh! Fantastisk! {$ msg.text $} ({$ msg.count $})

Apollo er en af Nordens førende rejsearrangører med næsten 400 ansatte og en million rejsende årligt. Med os kan gæster rejse til hele verden, uanset om de vil på en afslappende sol- og badeferie, nyde en træningsuge i varmen eller tilbringe en weekend i en spændende storby. Vi arrangerer pakkerejser, træningsrejser, krydstogter og storbyrejser. Derudover kan man trygt booke fly og hotel separat, hvis man foretrækker at sammensætte sin egen rejse.

Apollo udgør sammen med specialarrangørerne Golf Plaisir, Lime Travel og Xtravel og sportshotellet Playitas gruppen DER Touristik Nordic AB. Siden 2015 har vi været en del af den privatejede tyske koncern REWE med over 300.000 ansatte.

Vores mission er at realisere vores gæsters feriedrømme. Vi har ansvaret for de vigtigste uger på året og tager denne tillid meget alvorligt - og derved tjener vores gæsters loyalitet. For at lykkes med vores mission har vi konstant brug for initiativrige, motiverede og innovative medarbejdere. Uanset om du vil arbejde som rejseleder på en af vores destinationer eller er interesseret i at producere og sælge vores rejser på hjemmeplan, arbejder vi alle mod det samme mål - at være Nordens bedste rejsearrangør.

Hos Apollo arbejder vi ud fra vores kerneværdier Drive, Engage and Respect. Vi arbejder i et skiftende miljø i et højt tempo, hvor vi har fokus på vores gæster og hjælper hinanden med at lykkes. Vi stiller høje krav til vores medarbejderes ansvar, fleksibilitet og engagement, og her er der store muligheder for at udvikle sig både fagligt og som person.

Apollo arbejder aktivt for bæredygtige rejser og socialt ansvar, og vi samarbejder bl.a. med SOS Børnebyer, Ecpat og SOK (Svensk Olympisk Komité). Apollo har været TraveLife-certificeret siden 2016. Læs mere på www.apollorejser.dk

1986Apollo bliver dannet i Sverige og bliver en rejsearrangør, der producerer og sælger rejser til fire græske destinationer; Athen, Athens Riviera, Poros og Naxos.

1995Apollo etablerer sig i Danmark med kontorer i København og derefter også i Aarhus.

1998Apollo etablerer sig i Norge og er siden ved flere lejligheder blevet kåret som Norges bedste rejsearrangør.

2007Apollo køber Playitas træningsresort på Fuerteventura, og træningsrejser vil vise sig at blive mere og mere populære. Desuden bliver Falk Lauritsen Rejser en del af familien.

2008Apollo køber Sveriges største golfrejsearrangør Golf Plaisir, som senere også blev kåret som Sveriges bedste golfrejsearrangør.

2010Apollo introduceres på det finske marked og lykkes med at etablere sig hurtigt.

2011Apollo køber den eksklusive rejsearrangør Lime Travel i Sverige.

2015Apollo sælges til det tyske firma REWE, hvor vi nu er en del af deres rejsedimension DER TOURISTIK.

2017Apollo køber ski- og surfrejsearrangøren Xtravel i Sverige. For Apollo betyder det en positiv tilføjelse til et i forvejen stærkt sportsprodukt og øget specialistkompetence – med en naturlig tilknytning til kerneforretningen.

Tilgængelige jobs

Vi har mange fordele

  • Rejseglade kollegaer med masser af humor

  • Mulighed for at bringe egne evner og idéer i spil

  • Gratis adgang til fitnessrum

  • En arbejdsgiver med fokus på CSR

  • Rejsefordele

  • Kantineordning

Nogle af vores medarbejdere

Mette Pedersen
Creative Producer
"Jeg elsker at være en del af Apollos kreative team. Og som ekstra bonus har jeg endda de bedste kollegaer i verden."
Josephine Iversen
Sport & Event Coordinator
"At arbejde med rejser og sport, den aktive ferie, er en fornøjelse. Vores gæster udfordrer sig selv på vores sportshoteller og vi er med til at give dem en fed oplevelse for livet!"
MONICA LARSEN
Rejsekonsulent, Grupper
"At hjælpe grupper eller store familier med at få booket den helt rigtige rejse, om det er aktiv ferie eller familiært samvær. Det er virkelig en fornøjelse!"
Apollo Denmark
Besøg hjemmeside