Åh nej! Toppen! {$ msg.text $} ({$ msg.count $})

Marenor är en ledande sjömatsproducent på den nordiska marknaden och ingår i den norska sjömatskoncernen Insula. Vi är modiga, nära och engagerade i allt vi gör. Det genomsyrar allt från det miljövänliga fisket, de smakrika produkterna, vårt samhällsansvar och till relationer med våra anställa, kunder och leverantörer. Vi levererar våra smakrika produkter i Norden, övriga Europa och vidare ut i världen. Vårt namn Marenor ger en fingervisning om vår verksamhet; "mare" är det latinska ordet för hav och "nor" signalerar vårt nordiska ursprung. Marenor har sin verksamhet på den svenska västkusten, med fabriker i Kungshamn och Lysekil samt kontor i Göteborg och Stockholm.

Insulakoncernen etablerades 2015. Genom vår portfölj av starka och traditionsrika företag, samlar och bygger vi en stabil, tvärvetenskaplig kompetens om förädling och försäljning av sjömat. Vår strategi är att tillsammans vara en komplett leverantör av sjömat till dagligvaruhandeln och storhushållsmarknaden, med Norden som vår hemmamarknad.

Sjömat är bra för kroppen och bra för miljön. Konsumenterna väljer sjömat när den smakar gott och är enkel att tillaga. Det ska vi jobba för och genom det göra vårt samhälle sundare och mer hållbart. Det är därför vi säger: En bättre värld genom kärlek till sjömat.

Respekt-

-Vi visar respekt genom att behandla alla lika, följa våra gemensamma regler och värderingar och lyssna klart i samtal för att höra budskapet.

-Vi visar respekt genom att arbeta professionellt, föreslå förbättringar och förstå att det sker förändringar.

-Vi visar respekt genom att ha den kompetens för att utföra arbetsuppgiften, aktivt bidra till en värdefull arbetsplats och alltid visa engagemang och delaktighet.

Ansvar-

-Vi tar ansvar genom att hjälpa i stunden där det behövs, uppträda som en förebild för våra värderingar.

-Vi tar ansvar genom att utföra våra arbetsuppgifter med kvalité och nå uppsatta mål och våga be om hjälp när det behövs.

-Vi tar ansvar genom att alltid göra vårat bästa och prioritera rätt.

Starka tillsammans-

-Vi är starka tillsammans genom att arbeta för att helheten ska bli den bästa, ha roligt på jobbet och fira segrar tillsammans med laget.

-Vi är starka tillsammans genom att alltid nå de gemensamma målen.

-Vi är starka tillsammans genom att stötta där det behövs.

Nyfiken-

-Vi är nyfikna genom att visa att vi intresserade och söka nya lösningar för att förenkla.

-Vi är nyfikna genom att våga prova något nytt och utvecklas tillsammans.

-Vi är nyfikna genom att utveckla nya möjligheter och öppen för att prova helt nya vägar.

Lediga Jobb

Vi har riktigt bra förmåner

  • Härliga kollegor med stor passion för sjömat

  • Kollektivavtal

  • Friskvårdspeng

  • Personalrabatt på våra fantastiska produkter

  • Tjänstepension & försäkringar, enl. kollektivavtal

  • ATK (Arbetstidsförkortning enligt kollektivavtal)