Oh oh! Fantastisk! {$ msg.text $} ({$ msg.count $})

Mekonomen Company er ansvarlig for de velkjente og etablerte merkenavnene Mekonomen, MECA, Promeister og Preqas på det norske markedet.

Mekonomen Company gjør billivet enklere og vi skal hver eneste dag skape merverdi for våre kunder. Vi har ulike forretningsområder innenfor ettermarkedet for bil og tyngre kjøretøy med butikk – og verkstedkonsept, tilbud og innovative løsninger for bedriftsmarkedet og konsument.

Våre verdierVåre verdier

ÅpenVis åpenhet gjennom å være positiv, lyttende og møt alle med respekt og et smil. Vi bygger teamet vårt gjennom å vise hverandre medmenneskelighet, tillit og er redelige med hverandre, samtidig som vi er åpne for endringer og nye forslag.

ProaktivVed å ta initiativ, være proaktive og utfordre oss selv viser vi en offensiv holdning. Vi strekker oss langt for​ å levere kvalitet til våre kunder og søker stadig nye måter å forbedre både oss, og våre tjenester på.

PåliteligeGjennom å være ærlige, transparente og punktlige skaper vi tillit og troverdighet hos våre kunder, samarbeidspartnere og kolleger. Når vi er pålitelige, vil vi bygge sterke relasjoner og opprettholde et godt omdømme.

Ledige Jobber

Jobb på et sted du vil trives

  • Utvikling og vekst

  • Fleksible arbeidsdager

  • Uformelt arbeidsmiljø sammen med gode kollegaer

  • Konkurransedyktige betingelser

Mekonomen Company AS
Besøk nettside