Åh nej! Toppen! {$ msg.text $} ({$ msg.count $})

Stockholms Handelskammare är en av Sveriges ledande näringslivsorganisationer och den mest inflytelserika mötesplatsen i huvudstadsregionen. Till oss kommer företagare, politiker och andra beslutsfattare i Stockholmsområdet för att skaffa ny kunskap eller knyta affärskontakter. Årligen arrangerar vi runt 200 evenemang – allt från nätverksträffar, seminarier och frukostmöten till stora evenemang som Tulldagen, Distinget och World Trade Day. Vi skapar opinion, väcker debatt och påverkar beslutsfattare i frågor som är avgörande för konkurrenskraft och tillväxt i huvudstadsregionen. Vi erbjuder också kommersiell tvistlösning i världsklass via vårt Skiljedomsinstitut (SCC), känt för sin snabbhet och sina smidiga digitala lösningar samt exportfrämjande produkter och tjänster som gynnar Svensk export och den internationella handeln i stort.

Stockholms Handelskammare är en dynamisk och snabbrörlig arbetsplats med kunniga och engagerade medarbetare som alla brinner för att skapa Europas bästa huvudstadsregion. Detta gör vi tillsammans med våra medlemsföretag, kunder och partners. Vi öppna, oberoende och vi gör skillnad - från tanke till handling. Läs mer om vårt medarbetarerbjudande här.

Följ med på vår resa mot Europas bästa huvudstadsregion.

-1902 grundades Stockholms Handelskammare av Stockholms köpmannaförening och ordförande blev fabrikör Oscar Almgren. Första lokalen var i Börshuset vid Stortorget i Gamla stan.

-Årligen arrangerar vi runt 200 evenemang – allt från nätverksträffar, seminarier och frukostmöten till stora evenemang som Tulldagen, Distinget och World Trade Day.

-Stockholms Handelskammare är en oberoende medlemsorganisation som driver opinion och påverkan tillsammans med våra medlemsföretag i Stockholms och Uppsala län.

-Vår medelålder är 40 år men vi har kollegor mellan 21 och 61 år och närmare cirka 60% är kvinnor.

-Stockholms Handelskammare har en unik kunskapsmångfald. Vi är jurister, marknadsförare, nationalekonomer, projektledare, affärsutvecklare, tullspecialister etc. Det är en av våra styrkor och bidrar till lärande men vi är också en kunskapshub så kompetensutveckling och personlig utveckling är en del av vår vardag.

-Genom oss kan engagerade ledare och beslutsfattare i näringslivet påverka framtiden!

-Vi är cirka 50% kvinnor i vår ledningsgrupp.

-Vi tycker det är en självklarhet att man ibland arbetar hemifrån eftersom vissa arbetsuppgifter görs effektivare då men också för att vi månar om allas livsbalans och hållbarhet.

Lediga Jobb

Vi har riktigt bra förmåner

  • Friskvårdsbidrag på 4000kr

  • Förmånlig och hälsofrämjande sjukvårdsförsäkring

  • Föräldralön och föräldrabonus

  • Tjänstereseförsäkring

  • Förmånlig pension

  • Tre extra lediga dagar (utöver 30 semesterdagar)

  • Goda utvecklingsmöjligheter

  • Möjlighet att göra skillnad på riktigt

  • Benify förmånsportal

  • Möjlighet att bygga nätverk

Några av våra medarbetare

Simon Andersson
Presschef
"Vi jobbar vi för ett helt fantastiskt syfte - vi vill göra Stockholm till Europas bästa huvudstadsregion. Och tack vare vår partipolitiskt oberoende position har vi en helt unik möjlighet att påverka."
Karin Emanuelli
Näringspolitisk expert
"Det är en fantastisk mötesplats för näringsliv och politik – helt enkelt en riktigt bra plats för oss som är intresserade av samhällsfrågor och vill bidra till en förändring."
Therese Sörensen
Projektledare
"Vi på kontoret i Uppsala jobbar tätt ihop med huvudkontoret i Stockholm för att vi tillsammans ska nå och kunna påverka näringslivet i hela huvudstadsregionen. Tillsammans gör vi skillnad."
Stockholms Handelskammare
Besök hemsida