Oh oh! Fantastisk! {$ msg.text $} ({$ msg.count $})

Unilabs er en bedrift i utvikling, og derfor er det en spennende tid å jobbe hos oss. Unilabs er en av Norges ledende leverandører av radiologi og laboratoriemedisin, og inngår i Unilabs konsernet. Hos Unilabs kombinerer vi høy medisinsk kunnskap med menneskelig omsorg. Vi er rundt 400 ansatte og de største yrkesgruppene er bioingeniører, radiografer og leger med spesialistkompetanse innen radiologi eller laboratoriemedisin. Våre tjenester kjennetegnes av høy kvalitet, sikkerhet og service, som ved siden av topp moderne utstyr bidrar til å skape trygghet for både pasienter og medarbeidere.

Å jobbe hos Unilabs innebærer å se viktigheten av at arbeidet vårt ikke bare handler om å produsere testresultater. Vi gir korrekte og nyttige svar til våre pasienter og helsepersonell gjennom effektiv diagnostikk, høy kvalitet og førsteklasses kundeservice. Vi har et felles ønske om å gi de beste forutsetningene for hver enkelt, og vi tror på våre ansattes kompetanse, drivkraft og engasjement som en stor del av den merverdien vi har for samfunnet som helhet.

TOM?Hos oss har vi alltid et stort fokus på våre tre dimensjoner:

People:Vi har en CARE BIG kultur. Vi vet at hos oss kombineres høy medisinsk kunnskap med stor menneskelig omtanke.

Purpose:Å være i starten og kjernen av alle effektive behandlingsbeslutninger. Vi vet at de ulike diagnostiske tjenestene vi tilbyr er begynnelsen på millioner av viktige behandlingsbeslutninger.

Performance:En ledende, internasjonal tilbyder av diagnostiske tjenester. Vi vet at det å være ledende innen diagnostiske tjenester krever effektiv diagnostikk, høy kvalitet og førsteklasses kundeservice.

Ledige Jobber

Jobb på et sted du vil trives

  • Regelmessig arbeidstid

  • Godt faglig og sosialt miljø

  • Konkurransedyktige betingelser

  • Et meningsfullt arbeid der du utgjør en forskjell

  • Tilhørighet i en stor internasjonal organisasjon

  • Gode muligheter for faglig utvikling

Jobb med skikkelig flinke folk

Citat
Citat
"Citat"
Citat
Citat
"Citat"
Unilabs Norge AS
Besøk nettside