Åh nej! Toppen! {$ msg.text $} ({$ msg.count $})

Vi är en liten organisation med ca 140 anställda, vilket innebär korta beslutsvägar men ställer krav på personligt ledarskap och samarbete. Vi är stolta över vårt uppdrag och att vi är en viktig aktör i det svenska pensionssystemet.

Vad erbjuds du?

Tillsammans med kompetenta kollegor ges du förutsättningar att fortsätta forma och växa din kompetens samt utvecklas i din yrkesroll. Allas bidrag är viktiga och din kompetens värderas högt.

Du blir en del av det svenska trygghetssystemet där du varje dag får vara med göra skillnad för alla med tjänstepensionen ITP. Du blir en del av ett gäng som känner engagemang för det vi gör, vi tar ansvar för vårt arbete och vi jobbar tillsammans.

Sist men inte minst, hos oss behöver inte du inte välja mellan att ha en spännande karriär och att vara en närvarande förälder eller hinna till dina kvällsaktiviteter. Hos oss får hela livet plats och du ges friheten att själv ansvara för att prioritera och planera ditt arbete.

Visste du att..Collectum upphandlar försäkringsbolag som får förvalta tjänstepensionen ITP. 2021 förmedlade vi 60 miljarder kronor i premier till försäkringsbolagen.

Visste du att..Tjänstepension gör stor skillnad för din framtid! Den som har tjänstepension får i genomsnitt ut 7 500 kronor i månanden utöver den allmänna pensionen.

Visste du att..Vi regelbundet genomför medarbetarmätningar för att ta reda på hur våra medarbetare mår och hur arbetet går. Våra undersökningar visar att våra medarbetare upplever ett starkt engagemang, ger sina ledare högt betyg och känner att det är meningsfullt och kul att gå till jobbet.

Visste du att..Vi på Collectum gillar att göra saker tillsammans med våra kollegor. Genom vår interneventgrupp har vi anordnat allt från aktivitetstävlingar, ljusstöpning till massagedagar och AW:s på kontoret.

Lediga Jobb

Vi har riktigt bra förmåner

  • Hybrid arbetsplats - 50% kontor 50% hemmakontor

  • Kortare arbetstid under sommarhalvåret

  • Fritidsstugor i Björnrike

  • Kollektivavtal och självklart tjänstepension!

  • Subventionerad lunch

  • Flexibilitet och balans i livet

Några av våra medarbetare

Lars
Handläggare Kundservice
"På Collectum litar man på att vi gör vårt jobb det finns förtroende mellan medarbetare och chefer. Det är arbete under eget ansvar och det trivs jag med."
Ravin
Systemutvecklare
"Innan jag blev anställd på Collectum var jag konsult. Fördelarna med att vara anställd är att man är trygg och det är väldigt bra när man har familj."
Georgios
Systemutvecklare
"Det som är spännande med att vara på Collectum just nu är att vi bygger mycket nytt från start, lär oss, testar och experimenterar med det absolut senaste av Azure funktioner/verktyg."
Frida
Kommunikatör
"Alla trevliga och proffsiga kollegor som ställer upp på varandra har fått mig att känna mig välkommen från start här på Collectum."