Oh oh! Fantastisk! {$ msg.text $} ({$ msg.count $})

Gule Sider har utgjort en forskjell for samfunnet i mer enn 100 år. Når den digitale teknologien utvikler seg, så følger vi med.

Som medarbeider i Gule Sider blir du med på en nordisk reise der du får mulighet til å utgjøre en forskjell i vår videre utvikling. Kulturen vår er preget av muligheter og entreprenørskap, og våre ansatte er modige og villige til å ta en utfordring.

Vi tror på mangfold og at alle kan bidra med sin egen, unike karakter. Vi tror på en arbeidsplass med sterke relasjoner og tillit, der du kan ha en god balanse mellom arbeid og fritid.

Er du klar til å bli med på reisen vår?

Om Gule SiderGule Sider er et nordisk techselskap som hjelper små og mellomstore selskaper med digital markedsføring. Gule Sider har også en søketjeneste som samler, filtrerer og presenterer informasjon for å hjelpe enkeltpersoner med å finne og få kontakt med hverandre og med selskaper.

Vårt arbeidI dag er vi digital markedsføringspartner for over 80 000 selskaper i Norden. Å bygge relasjoner mellom mennesker, selskaper og steder er kjernen i arbeidet vårt.

Vår visjonVår visjon er å være den foretrukne markedsføringspartneren der du kan dekke ditt behov for markedsføring. For å lykkes med dette har Gule Sider partnerskap med noen av de ledende markedsføringskanalene - som Google, Facebook, Bing og våre egne lokale nettsteder i Sverige, Danmark og Norge. Gule Sider AS er en del av Eniro Group.

Ledige Jobber

Jobb på et sted du vil trives

  • Aktivt og fremoverlent miljø

  • Balanse mellom arbeid og fritid

  • Karrieremuligheter

  • Nordisk konsern

  • Sterkt kultur

  • Meget sterke merkevarer