Åh nej! Toppen! {$ msg.text $} ({$ msg.count $})

SATS är Nordens största träningskedja med 250 träningscenter, runt 700 000 medlemmar och 10 000 medarbetare. Vi nöjer oss inte där utan har ambitionen för vidare tillväxt, både i Norden och resten av Europa. Vi har en spännande framtid framför oss, och önskar dig välkommen med på resan.

Att jobba på SATS

När du jobbar hos oss på SATS så är din viktigaste uppgift att inspirera människor och motivera dem på deras egna nivå, med positiva utmaningar, stora som små. Vi ska bidra till att göra träning till en god vana, och därmed göra vårt för att tackla en av de största hälsoutmaningarna i vår tid.

Som en del av vårt lag blir du också utmanad, stort som litet. Här kan du utveckla dig själv och arbeta mot att bli den bästa versionen av dig själv. Du får tillgång till våra kurser och certifieringar via SATS Academy, och vi kommer att bidra till utveckling, så att du ska kunna utforska en av de många karriärvägarna hos oss.

Lediga Jobb

Vi har riktigt bra förmåner

  • PT-utbildning med den nationella FRISK-licensen

  • Professionell kompetensutveckling

  • Personlig coaching och support i PT-rollen

  • Fri träning och personalrabatter

  • Bidra till ett friskare samhälle!

  • Pension och försäkring

Några av våra medarbetare

Simon Sundqvist
Personal Trainer
"Att jobba på SATS är att mötas varje morgon av energi, lekfullhet och glädje. Det är koffein för själen. En utvecklande och utmanande arbetsplats med mer gemenskap än jag kunde föreställa mig."
Charlotta Blick
Retention Sales
"Jag är stolt över att jobba på SATS. Jag älskar att kunna äga mina egna mål, påverka min lön och varje dag motivera människor till ett hälsosammare liv. Jag säljer en produkt alla behöver - träning!"