Oh oh! Awesome! {$ msg.text $} ({$ msg.count $})

aTalent on vuonna 2004 perustettu rekrytointiyritys, jonka omistavat Tuotantotalouden kilta Prodeko ry, Aalto-yliopiston kauppatieteiden ylioppilaat KY ry sekä Prodekon Alumnit ry. Helsingin Kampissa, Autotalossa, sijaitsevalla toimistolla meitä työskentelee tällä hetkellä noin 70 rekrytointialan ammattilaista.

aTalentin missio on tarjota korkeakouluopiskelijoille ja vastavalmistuneille ammatillisesti kehittäviä työtehtäviä, joissa he pääsevät kasvamaan ja kehittymään oman koulutustaustansa mukaisesti.

Omistuspohjastamme huolimatta tavoitamme osaajia Aalto-yliopiston lisäksi myös muualta Suomesta ja vuosittain rekrytoimmekin satoja korkeakoulutettuja osaajia. Yhdistämällä parhaat kaupallisen, teknillisen ja IT-alan talentit ja oikeat yritykset, parannamme asiakasyritystemme kilpailukykyä ja autamme heitä kasvamaan.

Available Jobs

Great Place to Work

  • Aidosti merkityksellisen työn.

  • Matala hierarkia ja luottamus työntekijöihin

  • Monipuoliset ja haastavat tehtävät.

  • Joustavat työajat ja etätyömahdollisuus.

  • Helsingin parhaat näkymät ja rento työympäristö

Work with great people

Kaisu
Senior Account Manager, Team Lead
"Työssä saa takuuvarmasti hyvän läpileikkauksen suomalaisesta työelämästä, sillä myyjät ovat tekemisissä aina startuppien perustajista suurten konsernien ylimpään johtoon saakka"
Miili
Recruitment Manager
"Työkavereilta saa aina tukea, kun tarvitsee ja hyvä yhteishenki näkyy arjessa joka päivä. Siksi tulen toimistolle mieluummin, kuin tekisin etätöitä useammin."
Roope
Sales and Systems Specialist
"aTalentilla parasta ovat mielenkiintoiset kohtaamiset erilaisten asiakkaiden kanssa sekä uusien asioiden oppiminen eri toimialoista."
aTalent
Visit website