Oh oh! Awesome! {$ msg.text $} ({$ msg.count $})

Lantmännen is an agricultural cooperative and Northern Europe’s leader in agriculture, machinery, bioenergy and food products. Owned by 18,000 Swedish farmers, we have 12,000 employees, operations in over 20 countries and an annual turnover of approximately SEK 70 billion. With grain at the heart of our operations, we refine arable land resources to make farming thrive. Some of our best-known food brands are AXA, Kungsörnen, Scan, GoGreen, FINN CRISP, Schulstad and Vaasan. Our company is founded on the knowledge and values acquired through generations of farmers. With research, development and operations throughout the value chain, together we take responsibility from field to fork. For more information: www.lantmannen.com

1- creating results together

2- international career opportunities from field to fork

3- proud of our heritage, aiming for global growth

4- focus on innovation and sustainability

Available Jobs

Work with great people

Åsa Österman
Head of IT PMO
"I’m both proud and enjoy working at Lantmännen. Here we encourage personal growth and internal mobility, which means there are many professional development opportunities within the Group."
Henrik Nilsson
Sustainability Manager
"Lantmännen is a place where we focus on putting our strategies into actions and make the changes happen."
Roberto Falchi
Category Manager Professional Services & Business
"What I love about working at Lantmännen, is that it is a large international company but with a strong local presence and a human touch."
Ellika Svensson Svenungsson
Project Manager Farming of the Future
"Here I have the opportunity to develop as a person and contribute to the development of Swedish agriculture, which I'm proud of."
Per Jepsen
Grain Intake
"Jeg er stolt over at være en del af en af de førende fødevarevirksomheder i Norden. Det vi skaber og den forskel vi gør i processen fra jord til bord"
Lasse Jensen
Production Director
"Det jeg værdsætter mest, er vores værdikultur og dygtige medarbejdere. Grundlaget for at vi hver dag gør en forskel for vores kunder."
Jan Lykkegaard
Packing Department Manager
"Det er altid en stor fornøjelse at gå på arbejde og være en del af et dedikeret og engageret team, med fokus på et sikkert og trygt arbejdsmiljø."
Rikke Hammer Madsen
Production Manager
"Jeg er meget stolt af at være en del af en virksomhed, hvor Fødevaresikkerhed er noget, som alle ved hvad er og som vi ikke går på kompromis med."
Kristine Johansen
Sales & Marketing Support
"Det som motiverer og inspirerer meg ved å jobbe i Lantmännen, er selskapets mangfold, og at våre produkter havner på bordet til familier både i Norge og globalt"
Kjetil Szwarc
Vedlikeholdsleder / Maintenance Manager
"En av grunnene til at jeg trives så godt hos Lantmännen er at ingen dager er like. Jeg har et fantastisk team i ryggen og sammen løser vi vi det meste"
Anette Gustavsen
Driftsassistent
"Jeg trives hos Lantmännen fordi mine arbeidsoppgaver er varierte og jeg samarbeider godt med kollegaer på tvers av avdelinger og anlegg"
Robert Grefsrud
Category Quality Manager Baking
"Folkene i Lantmännen Cerealia gjør at en føler seg velkommen og en del av noe større. Det er lav terskel for å prøve nye løsninger og utvikle seg som person"
Jesper Nederby
Marketing Director
"Jeg er stolt af at være en del af Lantmännen, hvor vi hver dag gør en positiv forskel for både forbrugere, kunder og miljøet."
Lantmännen Cerealia
Visit website