Oh oh! Fantastisk! {$ msg.text $} ({$ msg.count $})

ProMeister Solutions AS er et firma eiet av Mekonomen Group AB. Solutions AS har konsulent og opplæringsfunksjoner til gruppens grossister, kjedeverksteder og sammarbeidspartner. I Sverige og Norge er det tilsammen ca. 2400 kjedeverksteder tilknyttet gruppen. ProMeister Academy er en avdeling innen Solutions AS og er avdelingen for opplæring, support og konsultasjoner. Det gjennomføres mere enn 3000 mekaniker kursdager i året i Norge, og antallet er stigende.

Promeister Solutions AS v/Academy har økende arbeidsoppdrag. Har du ønske om å drive med opplæring og delta i utviklingen i bilbransjen, så bør du søke denne stillingen.

MECA NorgeMECA Norge

ÅpenVis åpenhet gjennom å være positiv, lyttende og møt alle med respekt og et smil. Vi bygger teamet vårt gjennom å vise hverandre medmenneskelighet, tillit og er redelige med hverandre, samtidig som vi er åpne for endringer og nye forslag

ProaktivVed å ta initiativ, være proaktive og utfordre oss selv viser vi en offensiv holdning. Vi strekker oss langt for​ å levere kvalitet til våre kunder og søker stadig nye måter å forbedre både oss, og våre tjenester på.

PåliteligeGjennom å være ærlige, transparente og punktlige skaper vi tillit og troverdighet hos våre kunder, samarbeidspartnere og kolleger. Når vi er pålitelige, vil vi bygge sterke relasjoner og opprettholde et godt omdømme.

Ledige Jobber

Jobb på et sted du vil trives

  • Et hyggelig og sterkt arbeidsmiljø

  • Konkurranse dyktige betingelser

  • Muligheter for utvikling og ansvar

  • Jobb i et selskap i sterk vekst

  • Et inkluderende arbeidsliv

  • En sikker og solid arbeidsplass

ProMeister Solutions AS
Besøk nettside