Åh nej! Toppen! {$ msg.text $} ({$ msg.count $})

Convini är originalet och Europas ledande helhetsleverantör av smarta, obemannade måltidsbutiker och kaffelösningar på arbetsplatser – gott, enkelt och bekvämt. Vi installerar, levererar, sköter utrustningen samt erbjuder fullskalig service i form av baristor på arbetsplatsen. Vår mission är att hjälpa människor i arbete att må bra och prestera bättre. Med Convini på arbetsplatsen får de anställda smidig och hållbar tillgång till energi i form av luncher, mellanmål, kaffe och frukt, 24/7.

Convini grundades 1995 och finns idag i Stockholm, Göteborg och Malmö med omnejd och sedan 2022 även i Berlin, Düsseldorf, Köln och Hamburg. Våra butiker och kaffemaskiner gör arbetsdagarna mer energifyllda för hundratusentals medarbetare varje dag och vårt breda sortiment uppdateras kontinuerligt med välkända varumärken och spännande nyheter. På Convini har vi även vår egen Master barista som utbildar och certifierar våra medarbetare till baristor i syfte att kunna förse våra kunder och konsumenter med relevant information och en förhöjd smakupplevelse.

Även om Convini växer så det knakar kännetecknas vi fortfarande av en stark familjär kultur. Vi är stolta över det vi gör och värdesätter att ha kul på jobbet. Tillsammans utvecklar vi ett fantastiskt företag!

ConviniConvini

-Över 90 % av kaffet vi levererat är certifierat

-Under 2018 hjälpte vi Rescued att rädda 6730 kilo frukt

-Nästan var fjärde såld maträtt i Convinibutiken är vegetarisk

Lediga Jobb

Vi har riktigt bra förmåner

  • Roliga events och After Works

  • Tjänstepension

  • Friskvård och erbjudande med Benify

  • Bli en utbildad barista

  • Starkt hållbarhetstänk

  • Arbeta och skratta med ett härligt gäng kollegor

Några av våra medarbetare

Anställd 1
position
Anställd 2
position