Oi voi! Mahtavaa! {$ msg.text $} ({$ msg.count $})

R-kioski on yrittäjävetoinen convenience-ketju, joka tarjoaa asiakkailleen syötävää ja juotavaa sekä tärkeitä jokapäiväisiä tuotteita ja palveluita – nopeasti ja mukavasti silloin ja sieltä mistä asiakas niitä haluaa. Ärrällä henkilökohtainen palvelu ja hyvä hinta-laatusuhde ylittää asiakkaan odotukset. R-kioski – nopeaa ja mukavaa on asiointi. R-kioski on osa REITAN AS -yhtiöön kuuluvaa Reitan Convenience-yhtiötä, ja sillä on valtakunnallinen peitto n. 400 myymälällä. R-kioskin bränditunnettuus on 95 %.

Reitan Convenience AS on johtava convenienceketju, joka mahdollistaa menestyksekkään toiminnan 12 000 ihmiselle 7 markkina-alueella - ajaen muutosta kohti tulevaisuuden conveniencekauppaa. Palvelemme asiakkaita noin 2 000 myymälässä Pohjoismaiden ja Baltian markkinoilla noin miljoonalla päivittäisellä transaktiolla.

Reitan Convenience AS koostuu rakastetuista brändeistä, kuten Narvesen Norjassa, Latviassa ja Liettuassa, Pressbyrån Ruotsissa, PBX Ruotsissa, 7-Eleven Norjassa, Ruotsissa ja Tanskassa, YX 7-Eleven Norjassa, R-kioski Suomessa, R-Kiosk Virossa, Lietuvos Spauda Liettuassa, Northland Norjassa ja Caffeine Virossa, Latviassa, Liettuassa, Norjassa ja Tanskassa.

Määrittelemme toimialamme uudelleen, jotta conveniencekauppa olisi vastuullista – ja vastuullisuus kätevää. Vahvojen arvojen, tehokkaan toiminnan ja paikallisen omistajuuden avulla luomme parhaat asiakaskokemukset. Yhdessä teemme arjesta hieman helpompaa ja maailmasta hieman paremman. Uutisia ja päivityksiä saat seuraamalla meitä LinkedInissä.

Tiesitkö, että...-

-R-kioski perustettiin vuonna 1910

-95% suomalaisista tuntee R-kioskin

-89% suomalaisista asioi R-kioskilla

-R-kioskeja on yhteensä noin 400 ympäri Suomen

-R-kioskilla on suomen suosituin aamupala

-R-kioskilla on 80 miljoonaa asiakasta vuodessa

Avoimet työpaikat

Meillä on loistavat edut

  • Olet osa haluttua ja tunnettua ketjua

  • Hyvät uramahdollisuudet ja Trainee-ohjelma

  • Palkka työehtosopimuksen mukainen

  • Haku avoinna kaikille täysi-ikäisille

  • Jokainen päivä on erilainen

  • Hyvä koulu yrittäjäksi R-kioskille

R-kioski - Myyjä
Käy sivulla