{$ msg.text $}

INGENTING ÄR OMÖJLIGT DET KRÄVS BARA MOD

I oktober 2013 utsåg Dagens Industri Gotlandssnus till Årets Gasell i Gotlands Län. Priset som delades ut till landets mest snabbväxande företag var en höjdpunkt på en fantastisk resa som pågått sedan 2000 när jag startade företaget hemma i köket. Jag trodde stenhårt på idén att tillverka ett förstklassigt snus och bygga upp företaget sten för sten eller prilla för prilla som jag säger. Det tog tid att få igång försäljningen, men efter några år hade vi tillräckligt med kunder för att ha råd att bygga en fabrik i Roma på Gotland.

Idag tillverkar vi drygt 15 000 snusdosor om dagen, omsätter ca 55 miljoner och levererar till den nationella, amerikanska, asiatiska och europeiska marknaden. Bakom framgången ligger en långsiktig strategi som präglas av att ingenting är omöjligt – det krävs bara mod. Vår allra största tillgång är våra medarbetare. Utan deras vilja, tålamod och uppfinningsrikedom hade det aldrig gått så här bra – oavsett hur eftertraktade produkter, många återförsäljare och nöjda kunder vi än har. Varma hälsningar, Henrik Jakobsson, VD och grundare.

2019-01-02Målsättningen är att bli det största industriföretaget på Gotland.

2019-01-01Vi ger människor över hela världen den bästa upplevelsen av smaksatt snus.

2019-01-03Gotland är vår grundsten. Det är vårt ursprung, här vill vi bo och verka och få fler att göra detsamma. Gotlandssnus är Gotland, det finaste som finns.

Lediga Jobb

Några av våra medarbetare

Andreas
Key Account Manager
"Det absolut bästa med mitt arbete är variationen, ingen dag är den andra lik. "
Johnny
Produktionstekniker
"Det bästa med mitt jobb är att lösa de problem som uppstår, såna som aldrig påträffats förut eller såna som man inte ens kunde ana skulle inträffa. Jag gillar när man måste klura lite annorlunda."
Caroline
Team Leader Innesälj
"Det bästa med mitt jobb är variationen av arbetsuppgifter, mina fantastiska kollegor och att jag kan bo på Gotland!”"
Gotlandssnus
Besök hemsida