Åh nej! Toppen! {$ msg.text $} ({$ msg.count $})

En modern industri med känsla

Vi på Gotlandssnus eftersträvar alltid att tillverka produkter av högsta kvalitet och råvarorna vi använder är av bästa sort. Hantverket tillsammans med den senaste tekniken ger en gotländskt premiumprodukt att vara stolt över. All vår tillverkning sker idag i fabriken i Roma på Gotland där vi även har vårt kontor.

Vi är nästan 60 medarbetare och omsätter ca 110 miljoner kronor och levererar till både den nationella och europeiska marknaden. Bakom framgången ligger en långsiktig strategi som präglas av att ingenting är omöjligt – det krävs bara mod. Vår allra största tillgång är våra medarbetare. Utan deras vilja, tålamod och uppfinningsrikedom hade det aldrig gått så här bra – oavsett hur eftertraktade produkter, hur många återförsäljare eller nöjda konsumenter vi än har.

Swedish Match förvärvade bolaget 2018, där vi utgör en av fyra fabriker inom koncernen. Vi agerar fristående men har ett kunskaps- och kompetensutbyte inom hela organisationen.

Vi erbjuder ett arbete där vardagens pusselbitar enklare kan falla på plats och tiden utanför arbetet räcker till lite mer, livskvalitet helt enkelt. Det är vad det innebär att arbeta på Gotland och inom Gotlandssnus.

2019-01-02Målsättningen är att bli det största industriföretaget på Gotland.

2019-01-01Vi ger människor över hela världen den bästa upplevelsen av smaksatt snus.

2019-01-03Gotland är vår grundsten. Det är vårt ursprung, här vill vi bo och verka och få fler att göra detsamma. Gotlandssnus är Gotland, det finaste som finns.

Lediga Jobb

Några av våra medarbetare

Andreas
Key Account Manager
"Det absolut bästa med mitt arbete är variationen, ingen dag är den andra lik."
Johnny
Produktionstekniker
"Det bästa med mitt jobb är att lösa de problem som uppstår, såna som aldrig påträffats förut eller såna som man inte ens kunde ana skulle inträffa. Jag gillar när man måste klura lite annorlunda."
Caroline
Sales Administration
"Det bästa med mitt jobb är variationen av arbetsuppgifter, mina fantastiska kollegor och att jag kan bo på Gotland!”"
Gotlandssnus
Besök hemsida