Oh oh! Toppen! {$ msg.text $} ({$ msg.count $})

Vi sätter patienten i centrum och möjliggör morgondagens vårdmöten, idag.

Vår produkt Aurora teleQ är en plattform för digital patientkontakt. Med hjälp av Aurora teleQs unika, schemalagda återuppringningsfunktion kan vårdaktören planera sin verksamhet så att belastningen fördelas jämnt under dagen, samtidigt som patienterna erbjuds förutsägbarhet och bättre tillgänglighet. Varje ärende kan då hanteras av vårdpersonal vid en tidpunkt som väljs så att personalen hinner förbereda sig, och har tillräckligt med tid för att möta patientens behov. Detta leder till en god patientupplevelse och skapar en bättre arbetsmiljö för personalen.

Du kommer jobba nära de flesta av våra trevliga och duktiga kollegor från alla avdelningar och det ska mycket till att missa våra fredagsfrukostar. Vi är ett innovativt företag som ständigt strävar efter att ha en inkluderande och positiv företagsanda. Vi växer med 15 procent årligen och passerade i år 100 MSEK i omsättning med god lönsamhet. Vårt huvudkontor ligger i centrala Uppsala, ett stenkast från stationen och drygt 30 minuter med tåg från Stockholms Central. Aurora Innovation är marknadsledande i Sverige och har även kontor i Finland, Nederländerna och Spanien och kunder i Portugal, Estland och Norge. Just nu är vi mitt uppe i en expansionsfas. Följ med oss på vår spännande resa!

Läs gärna mer på www.aurorainnovation.com

Visste du attVisste du att

1Sveriges kändaste röst jobbar hos oss, hennes ljuva stämma har mött inringande patienter på hundratals vårdcentraler landet runt i många år

1Ca 70% av Sveriges befolkning har någon gång kommit i kontakt med våra produkter

1Vi finns i Sverige, Finland, Nederländerna, Spanien och Portugal

1Våra produkter möjliggör morgondagens vårdmöten redan idag

Lediga Jobb

Vi har riktigt bra förmåner

  • To create a more available world

  • Cooperation

  • Courage

  • Simplicity

Några av våra medarbetare

Linda Barthelsson
Customer Care Consultant
"Jag går alltid till jobbet med ett leende på läpparna. När man varit ute på vift några dagar och träffat kunder är det kul att komma tillbaka och gnabbas lite med kollegorna på kontoret."
Johan Simm
Software Development Team Leader
"Att öka tillgängligheten i samhället tillsammans med våra kunder gör mig stolt"
Harald Carlstrand
Software Developer
"Här fortsätter jag utvecklas och lär mig något nytt varje vecka"
Emelie Lundros
Digital Content Manager
"Jag gillar att jobba på ett företag som har en så tydlig vision, att skapa en mer tillgänglig värld"
Aurora Innovation
Besök hemsida