Åh nej! Toppen! {$ msg.text $} ({$ msg.count $})

Telness grundades december 2016 med visionen att förnya Telekom. Vi utmanar de traditionella mobiloperatörerna med en enkel, digital och prisvärd tjänst anpassad för företagare och entreprenörer. Vi drivs av att förenkla komplexitet och att skapa bästa möjliga kundupplevelse för våra kunder.

Vårt team består idag av totalt 16 personer som arbetar med Telness, varav 8 anställda. I teamet finns olika personligheter och bakgrund, med starka värderingar som består av tillit & transparens, kundupplevelse, aktiv jämlikhet och att våga utmana varandra och Telness för att hela tiden utvecklas. Vi tror att ett grymt team är grunden för att lyckas och att skapa förutsättningar för dig att växa tillsammans med oss!

Lediga Jobb

Några av våra medarbetare

Martina Klingvall
VD och grundare
"Företagare och entreprenörer är de som driver Sverige framåt. Jag är stolt över att skapa en tjänst som de förtjänar."
Jessica Bungerfeldt
Sales Account Manager
"Vi på Telness gör alltid det lilla extra för våra kunder - och det är därför vi idag kan stoltsera med Sveriges nöjdaste företagskunder inom telekom!"
Christina Berggren
CTO
"Det bästa med Telness är att det syns hela vägen in i själen att vi vill skapa världens bästa produkt, tillsammans med våra kunder!"
Adam Soliman
Customer Success Mananger
"Det bästa med att få arbeta på Telness är att få vara på en arbetsplats vars ledord genomsyrar hela verksamheten och inte bara pryder en vägg. Att ha världens bästa kollegor är ganska gött det med!"