{$ msg.text $}

Keskinäinen Vakuutusyhtiö Turva on suomalainen yhtiö, jonka palveluvalikoima kattaa kaikki vahinkovakuutukset. Ammattiliitot ovat tärkein kumppanimme ja tärkein kohderyhmämme ovat palkansaajaperheet.

Turvassa on mukava asioida, sillä työntekijöistämme on aidosti kivaa tehdä hommia yhdessä, asiakkaiden hyväksi. Reilumpaa työporukkaa reilummassa vakuutusyhtiössä tuskin löydät. Henkilöstöllä on laajat vaikuttamisen mahdollisuudet päätöksentekoon ja sen valmisteluun. Panostamme jatkuvasti henkilöstön kehittämiseen ja työhyvinvointiin sekä kehitämme eri palkitsemisen muotoja henkilöstöeduista tulospalkkaukseen.

Tule mukaan Suomen parhaiten palvelevaan joukkoon!

TomTiesitkö, että…

Tom…Turvalla on Suomen tyytyväisimmät vakuutusasiakkaat. Tämä käy ilmi EPSI Rating Vakuutus -tutkimuksesta*, jonka ykkönen Turva on ollut vuosina 2011, 2012, 2013, 2014, 2016, 2017, 2018 ja 2019.

Tom…Suomalaisen Työn Liiton myöntämä avainlippu koristaa Turvan tuotteita. Turva on kotimaisessa omistuksessa, ja sen kaikki toimipaikat sijaitsevat Suomessa.

Tom…Turvan toimintaa ohjaavat henkilökunnan kanssa yhteistyössä määritellyt arvot, joita ovat asiakaslähtöisyys, tuloksellisuus, jatkuva kehittyminen ja kehittäminen sekä luotettavuus.

Tom… henkilöstötutkimusten mukaan Turvassa ollaan tyytyväisiä työilmapiiriin ja viihtyvyyteen; turvalaiset ovat auttavaisia, rentoja ja löytävät työpäivän keskeltä sopivasti huumoria.

Avoimet työpaikat

Meillä on loistavat edut

  • Innostava työyhteisö

  • Oppimiseen kannustava ympäristö

  • Työntekijöitä arvostava johtajuus

  • Luottamuksen ilmapiiri

  • Monimuotoinen työhyvinvointiin panostaminen

  • Vakuutusmaksualennukset

Työskentele mahtavien kollegoiden kanssa

Oskari
Tuoteassistentti
"Autan turvalaisia tekemään oikeanlaisia vakuutusratkaisuja asiakkaille. Huolehdimme myös, että henkilöstön osaaminen on ajan tasalla alati kehittyvällä alalla."
Elina
Korvauskäsittelijä
"Turvassa työskentelyssä parasta on meidän rento ja välittävä työilmapiiri, joustavuus sekä vaihtelevat työtehtävät. Tänne on kiva tulla joka päivä! "
Vilhelmiina
Matemaatikko
"Turvassa on mutkaton ilmapiiri ja monipuoliset työtehtävät. Työntekijät saavat aidon mahdollisuuden kehittää ja kehittyä."
Kalle
Kehittämisvastaava
"Monipuoliset työtehtävät, markkinoinnin uusimmat työkalut sekä mahtavat kollegat ovat vain muutama esimerkki siitä, miksi Turvassa on hyvä olla."
Keskinäinen Vakuutusyhtiö Turva
Käy sivulla