Oi voi! Mahtavaa! {$ msg.text $} ({$ msg.count $})

Turva on vakuutusyhtiö, joka uskoo hymyn voimaan. Olemme keskinäinen ja vakavarainen yhtiö, jonka asiakkaamme omistavat. Hymy tarkoittaa mielenrauhaa, jota tarjoamme omistaja-asiakkaillemme vakuutusten muodossa. Se tarkoittaa myös sitä, että me olemme täällä auttamassa asiakasta vastoinkäymisen hetkellä, jotta hän voi palata sujuvasti mukavaan arkeen. Olemme ylpeitä siitä, että meillä on vakuutusalan tyytyväisimmät omistaja-asiakkaat jo kymmenettä vuotta. Tyytyväinen asiakas on meille tärkein voitto, ja siihen tsemppaamme toisiamme joka päivä.

Turva on kotimainen Avainlippu-yritys. Pääkonttorimme sijaitsee Tampereella ja toimimme ympäri Suomea. Taustamme on jo yli satavuotias. Kokemus ei tarkoita kankeutta vaan päinvastoin: työskentelemme sujuvasti etänä tai sähköpöytiemme ääressä sekä hyödynnämme robotiikkaa. Pääkonttorilla reippailemme omalla kuntosalilla ja nautimme ruokalamme huippuantimia. Vuodesta 2022 alkaen pääkonttorimme kuuluu Green Office -verkostoon. Meillä työskentelee yli 400 hyvää tyyppiä ja kuulumme Suomen innostavimpiin työpaikkoihin. Voisimme jopa väittää, että meillä on myös vakuutusalan tyytyväisimmät työntekijät.

Tule mukaan Suomen parhaiten palvelevaan joukkoon!

TomTiesitkö, että…

Tom…Turvalla on Suomen tyytyväisimmät vakuutusasiakkaat. Tämä käy ilmi EPSI Rating Vakuutus -tutkimuksesta*, jonka ykkönen Turva on ollut jo kaksitoista kertaa: vuosina 2011, 2012, 2013, 2014, 2016, 2017, 2018, 2019, 2020, 2021, 2022 ja 2023.

Tom…Suomalaisen Työn Liiton myöntämä avainlippu koristaa Turvan tuotteita. Turva on kotimaisessa omistuksessa, ja sen kaikki toimipaikat sijaitsevat Suomessa.

Tom…Turvan toimintaa ohjaavat arvot: mutkaton, vastuullinen ja Hymyile, olet Turvassa!

Tom… henkilöstötutkimusten mukaan Turvassa ollaan tyytyväisiä työilmapiiriin ja viihtyvyyteen; turvalaiset ovat auttavaisia, rentoja ja löytävät työpäivän keskeltä sopivasti huumoria.

Avoimet työpaikat

Meillä on loistavat edut

  • Arjessa on lupa innostua sekä kokeilla uutta

  • Kannustamme jatkuvaan oppimiseen ja uudistumiseen

  • Esihenkilötyöhön panostetaan

  • Turvalaiset on vakuutettu töissä ja vapaa-ajalla

  • Reilut alennukset vakuutuksista

  • Ympärilläsi on hymyilevä työyhteisö

Työskentele mahtavien kollegoiden kanssa

Elina
Korvauskäsittelijä
"Turvassa työskentelyssä jaksaa hymyilyttää huikea työporukka ja se, että näkee työnsä tuloksia. Kehittyminen on tehty mahdolliseksi ja siinä kannustetaan."
Vilhelmiina
Matemaatikko
"Turvassa näkyy vahva tekemisen meininki mutkattomalla asenteella. Meillä riittää ammattiylpeyttä tähdätä jatkuvasti parempaan!"
Kalle
Kehityspäällikkö
"Rento tekemisen meininki, timanttiset työkaverit sekä oman osaamisen ja työtehtävien kehittäminen ovat ehdottomasti sitä parasta antia Turvassa."
Eeva
Digiasiantuntija
"Turvassa parasta on mutkaton meininki ja monipuoliset tehtävät. Omaan työhön pääsee vaikuttamaan ja osaamista kehittämään. Työviihtymisen kruunaa rento, kannustava ja innostava tiimi."
Cecilia
Asiakasneuvoja
"Meillä Turvassa on rento meininki ja jokaista arvostetaan ja kohdellaan tasapuolisesti. Työtehtävät ovat monipuolisia ja joka päivä opitaan uutta. Työnteon kruunaa mahtavat asiakkaat."
Samuli
Palveluvastaava
"Turvassa saa olla oma itsensä ja meillä on aivan mahtavia ammattilaisia. Esihenkilö välittää, työkaverit jeesaavat ja töitä tehdään sopiva pilke silmäkulmassa. Täällä viihtyy!"
Keskinäinen Vakuutusyhtiö Turva
Käy sivulla