{$ msg.text $}

Keskinäinen Vakuutusyhtiö Turva on suomalainen yhtiö, jonka palveluvalikoima kattaa kaikki vahinkovakuutukset. Ammattiliitot ovat tärkein kumppanimme ja tärkein kohderyhmämme ovat palkansaajaperheet.

Turvassa on mukava asioida, sillä työntekijöistämme on aidosti kivaa tehdä hommia yhdessä, asiakkaiden hyväksi. Reilumpaa työporukkaa reilummassa vakuutusyhtiössä tuskin löydät. Henkilöstöllä on laajat vaikuttamisen mahdollisuudet päätöksentekoon ja sen valmisteluun. Panostamme jatkuvasti henkilöstön kehittämiseen ja työhyvinvointiin sekä kehitämme eri palkitsemisen muotoja henkilöstöeduista tulospalkkaukseen.

Tule mukaan Suomen parhaiten palvelevaan joukkoon!

TomTiesitkö, että…

Tom…Turvalla on Suomen tyytyväisimmät vakuutusasiakkaat. Tämä käy ilmi EPSI Rating Vakuutus -tutkimuksesta*, jonka ykkönen Turva on ollut vuosina 2011, 2012, 2013, 2014, 2016, 2017 ja 2018.

Tom…Suomalaisen Työn Liiton myöntämä avainlippu koristaa Turvan tuotteita. Turva on kotimaisessa omistuksessa, ja sen kaikki toimipaikat sijaitsevat Suomessa.

Tom…Turvan toimintaa ohjaavat henkilökunnan kanssa yhteistyössä määritellyt arvot, joita ovat asiakaslähtöisyys, tuloksellisuus, jatkuva kehittyminen ja kehittäminen sekä luotettavuus.

Tom… henkilöstötutkimusten mukaan Turvassa ollaan tyytyväisiä työilmapiiriin ja viihtyvyyteen; turvalaiset ovat auttavaisia, rentoja ja löytävät työpäivän keskeltä sopivasti huumoria.

Avoimet työpaikat

Meillä on loistavat edut

  • Innostava työyhteisö

  • Oppimiseen kannustava ympäristö

  • Työntekijöitä arvostava johtajuus

  • Luottamuksen ilmapiiri

  • Monimuotoinen työhyvinvointiin panostaminen

  • Vakuutusmaksualennukset

Työskentele mahtavien kollegoiden kanssa

Oskari
Asiakasneuvoja
"Tarjoan asiakkaillemme tuotteita ja palveluita, joiden avulla hän voi luottaa siihen, että hänellä on asianmukainen turva taloudellisia riskejä vastaan"
Elina
Korvauskäsittelijä
"Meillä pidetään se, mikä luvataan eikä luvata sellaista, mitä ei voida pitää – myös korvausasioissa"
Vilhelmiina
Matemaatikko
"Tuloksellisuuteen päästään asettamalla realistisia, konkreettisia ja mitattavia tavoitteita. Meidän tehtävämme on tuottaa tietoa päätöksenteon tueksi"
Kalle
Sovellusvastaava
"Kilpailutilanteessa se, joka pysyy paikallaan, jää muista jälkeen. Kehittyvässä Turvassa tehtävä työ on haasteellista, motivoivaa ja kehittävää"
Keskinäinen Vakuutusyhtiö Turva
Käy sivulla