Åh nej! Toppen! {$ msg.text $} ({$ msg.count $})

Sedan början av 1950-talet har Cramo varit en pionjär inom uthyrningsbranschen. Cramo har idag runt 100 depåer över hela Sverige och tillsammans med Boels Rental har vi 750 depåer i världen. Som helhetsleverantör av uthyrning av maskiner, utrustning och tjänster hjälper vi små och stora företag inom byggbranschen, men även till industriprojekt, offentlig sektor och privatkunder.

Cramo AB ingår i affärsområdet Cramo Norra Europa tillsammans med Norge, Finland, Estland och Litauen. Vi erbjuder moderna maskiner och servicelösningar, delar med oss av vår kunskap och har en passion för service vilket gör oss till ett av de ledande företagen inom uthyrning av maskin- och verktygsbranschen.

TT

ATTITUDEVi tror på en positiv, allt är möjligt-attityd, och att göra det lilla extra. Vi är pro-aktiva och stolta över hur effektivt vi åtar oss uppgifter. Vi är pragmatiska och praktiska. Vi gör det lilla extra, är inte rädda för att tänka utanför boxen och välja våra egna unika sätt att få jobbet gjort på.

BOELS AS ONEVi tänker och arbetar som ett företag, vi delar idéer och bästa praxis för att lösa problem och uppnå våra mål. Vi värdesätter och uppmuntrar varje medlem i vårt team.

COMMITMENTVi är dedikerade till att vara bäst på det vi gör, varje dag. Vi levererar spetskompetens genom att tillhandahålla produkter, tjänster och lösningar som hjälper våra kunder att lyckas. Vi värdesätter och respekterar de communitys vi arbetar inom, och vi kommer att fortsätta investera i att utveckla dessa relationer.

Lediga Jobb

Vi har riktigt bra förmåner

  • Ett attraktivt friskvårdsbidrag

  • Webbaserad pensionsrådgivning via Lifeplan

  • Benifys förmånsportal med stort utbud

  • Kollektivtal

  • Möjlighet till årsbonus

  • Goda karriärs- och utvecklingsmöjligheter

Några av våra medarbetare

Andreas Johnsson
Gruppchef
"Gemenskapen & arbetskamraterna! Cramo är ett stabilt företag som ständigt leder utvecklingen. Cramo har bra värderingar och här finns många spännande tjänster att söka om man gillar utmaningar."
Andreas Johansson
Elektriker
"Ingen dag är den andra lik. Det är många projekt i gång parallellt och allt kan hända. Jag tycker att det gör jobbet väldigt kul, variationen och att man inte kan förutse vad som komma skall."