{$ msg.text $}

Kunnskap i seg selv gir ikke velferd. Det er bruken av kunnskap som gir innovasjon og fornying, og dermed verdiskaping, bærekraftig vekst og velferd. I Abelia jobber vi med dette hver eneste dag.

Abelia er NHOs forening for kunnskaps- og teknologibedrifter. Dette er virksomheter innen IKT, telekom, undervisning, forskning, konsulent/rådgivning, kreative næringer og ideelle organisasjoner. Vi har over 2100 medlemmer med omlag 48.000 årsverk.

Abelia er gjennom sine medlemmer drivkraft for kunnskapssamfunnet.

Les mer om oss her: www.abelia.no

Ledige Jobber

Jobb med skikkelig flinke folk

Lise S. Bruusgaard
Markedssjef
"I Abelia jobber vi med og mot noen av de mest spennende, innovative og fremtidsrettede bedriftene Norge har å by på. Det er utrolig inspirerende og motiverende"
Håkon Haugli
Administrerende direktør
"Ingen dag er lik. Om du vil bidra i utviklingen av fremtidens arbeids- og næringsliv og samarbeide med andre som vil og kan mye, håper jeg du vil søke jobb hos oss."
Kjetil Thorvik Brun
Leder teknologi og digitalisering
"I Abelia får jeg muligheten til å jobbe direkte med toppledere i næringslivet og politikken for å løse samfunnsutfordringer og utløse muligheter."
Ingrid Somdal-Åmodt Vinje
Leder utdanning og forskning
"Hvis du ønsker å jobbe næringspolitisk for gode rammevilkår for kunnskapsbedriftene, er Abelia riktig sted for deg."
Hege Nordgård
Advokat
"I Abelia har jeg utrolig kunnskapsrike og inspirerende kolleger. Sammen jobber vi for å løse utfordringene til Norges fremste IKT- og kunnskapsbedrifter."