Oh oh! Fantastisk! {$ msg.text $} ({$ msg.count $})

I niende etasje i Akersgata 55 sitter det et byrå hvis fremste mål er å lage kommunikasjon som er så smart, vellaget og relevant at den er umulig å ikke legge merke til. De tar seg tid til å bli kjent med målgrupper og kundenes verdier, og gjør en oppriktig innsats for å sikre at det de lager ikke bare er vakkert produsert, men hjelper merkevaren med å ta en posisjon som gjør en forskjell – ikke bare for de umiddelbare salgsresultatene, men for fremtiden – og kanskje til og med for samfunnet. Som eneste byrå med tilgang til Schibsteds unike innsikt, lager vi kommunikasjonskonsepter som treffer bedre. Fordi vi både har journalistikk i blodet og reklame i hodet, garanterer vi at det vi skaper blir både nært og effektivt.

Manus jobber alltid med utgangspunkt i innholdsmarkedsføringens prinsipp om at god historiefortelling gjennom hele kundereisen er det som skaper de beste resultatene. For å klare dette, har vi hentet inn talenter og erfarne kommunikatører både fra PR, reklame og store redaksjonsmiljøer.

Å jobbe i Manus betyr å ha det gøy og utvikle seg i byråbransjens mest spennende startup, i landets mest innovative mediekonsern.

Ledige Jobber