Oh oh! Fantastisk! {$ msg.text $} ({$ msg.count $})

Hundretusener av nordmenn stoler hver dag på at Aftenposten gir dem en smart, engasjert og innsiktsfull dekning av det vesentligste som skjer i Norge og verden.

Vår ambisjon er å være Norges beste og viktigste digitale nyhetsformidler. For å lykkes med det må vi være best på journalistikk, teknologi og kommersialisering. Vi er godt på vei: Aftenposten har på kort tid gått fra å være Norges største papiravis til å bli en av landets mest fremoverlente teknologibedrifter med rekordvekst i antall digitale abonnenter. Ambisjonene for fremtiden er store.

Aftenposten er en del av Schibsted, Norges største mediekonsern.

Ledige Jobber

Jobb på et sted du vil trives

  • Fremoverlent teknologibedrift

  • Rekordvekst i digitale abonnenter

  • Flest nominasjoner i videoklassen

  • Attraktive og gode medarbeidertilbud

  • Helseforsikring og bedrifthelsetjeneste

  • Lyse og luftige lokaler sentralt i Oslo

Jobb med skikkelig flinke folk

Trine Eilertsen
Sjefredaktør
"To ting er særlig viktige for meg på jobb: Jeg må lære noe nytt hele tiden, og jeg må le litt hver dag. Aftenposten gir meg begge deler. "
Olga Stokke
Nyhetsjournalist
"Aftenposten gir meg mulighet til å lage journalistikk som berører, endrer, irriterer, utfordrer og engasjerer. Her jobber jeg sammen med dyktige, omsorgsfulle og rause kolleger."
Stein Bjørge
Fotograf
"Jeg har alltid sett på Aftenposten som et mulighetens hus. Her kan man rett og slett jobbe med alt. Et mer seriøst mediehus i rivende utvikling skal man lete lenge etter. "
Karoline Fossland
Avdelingsleder-Lyd
"I Aftenposten får jeg stort rom til å påvirke retning og strategi hos en nyhetsleverandør i rivende utvikling. Det er motiverende!"
Klaus Børringbo
Leserutviklingssjef
"Jeg har jobbet i Aftenposten i mange år, og gleder meg til hver eneste arbeidsdag. I Aftenposten skjer det alltid noe spennende."
Aftenposten AS
Besøk nettside