{$ msg.text $}

Nautitko sinäkin aktiivisesta elämäntavasta? Meillä Stadiumilla työskentelee joukkuepelaajia, joiden intohimo on myynti, urheilu ja urheilumuoti. Energia, rohkeus ja joukkuehenki ovat osa kulmakivistä, joiden avulla pieni, ruotsalainen perheyritys on kasvanut yhdeksi Pohjoismaiden johtavista urheiluketjuista.

Kilpailuhenki ja intohimo vaikuttavat kaikkeen tekemiseemme ja missiomme on inspiroida ihmisiä aktiiviseen elämään. Join the movement.

ENERGIAOikea asenne ja tahdonvoima synnyttävät iloa ja energiaa. Energia puolestaan luo menestystä. Se saa meidät ylittämään itsemme ja voittamaan asiakkaat puolellemme.

YKSINKERTAISUUSKäytämme tervettä järkeä, viestimme selkeästi ja vältämme monimutkaisuutta. Valitsemalla yksinkertaisia ja tarkoituksenmukaisia ratkaisuja lisäämme tehokkuutta ja parannamme tuloksia.

JOUKKUEHENKIAjattelemme kuin joukkue, työskentelemme kuin joukkue ja autamme toisiamme kuin joukkue. Kunnioitamme toistemme erilaisuutta ja hyödynnämme sitä. Pelaamme reilusti ja opimme toisiltamme.

KEHITTYMINENOlemme vakuuttuneita siitä, että parantamisen varaa on aina. Jatkuvien parannusten, innovaatioiden ja uudistusmielisyyden avulla varmistamme tuotteiden laadun, toimivuuden ja muodikkuuden sekä edistämme kestävää kehitystä.

INTOHIMOPalamme halusta luoda aktiivisen, hauskan ja terveellisen elämän edellytykset ihan kaikille. Haluamme toimia kestävällä tavalla kaikessa, koska olemme vakuuttuneita siitä, että me ja ympäristömme kaipaavat tasapainoa.

Avoimet työpaikat

Meillä on loistavat edut

  • Liikuntaetu

  • Edullisia hintoja kuntosaleilla

  • Henkilökunta-alennus

  • Mahdollisuus kehittyä ja saada lisää vastuuta

  • Korkeatasoinen työterveyshuolto Mehiläisellä

Työskentele mahtavien kollegoiden kanssa

Juha
Aluepäällikkö, Konttori
"Stadium on minulle mahdollistaja aktiiviseen elämäntapaan töissä ja kotona. Yhteishenki ja ihmiset ovat minun pitkän Stadium-uran takana. #together"
Mikael
Myyjä, Stadium Kamppi
"Stadium on yhteisö, jossa saa olla juuri se oma itsensä ja jossa jokaisessa hetkessä pelataan yhtenä joukkueena toisia auttaen."
Janne
Myymäläpäällikkö, Stadium Ski Levi
"Loistavat uramahdollisuudet ja työnkuvan monipuolisuus, sekä siihen vielä lisänä energinen ja innostava tiimityöskentely."
Sheila
Tiiminvetäjä, Stadium Mylly
"Arvot, työkulttuuri ja mahtava tiimi - loistavat puitteet, jotka motivoivat ja kannustavat päivittäisessä työarjessa! On ilo olla osana Stadiumia."
Stadium Oy
Käy sivulla