Åh nej! Toppen! {$ msg.text $} ({$ msg.count $})

Adapteo är den ledande partnern inom anpassningsbara byggnader i norra Europa. Vi bygger, utvecklar, hyr ut och säljer anpassningsbara lokaler för förskolor, skolor, kontor, vård och boende. Med Adapteos cirkulära byggnadslösningar kan kunderna transformera, skala upp, skala ner och återanvända, allt eftersom behoven förändras. Det är så vi bygger anpassningsbara och hållbara samhällen (se vår cirkulära film här). Adapteos hyresbestånd omfattar 1,3 miljoner kvadratmeter och verksamheten bedrivs i Sverige, Finland, Norge, Danmark, Tyskland, Belgien, Nederländerna och Litauen. Vi är idag ca 500 anställda, och har vårt huvudkontor i Stockholm och Vanda. En majoritet av Adapteos intäkter genereras av hyreskontrakt från offentlig sektor.

Adapteo AB har försäljningskontor i Stockholm, Göteborg, Västerås, Umeå och Lund samt lager- och underhållsverksamhet i Enköping och Jönköping. Vi är ett 90-tal anställda runt om i Sverige som är engagerade och arbetar tillsammans för att nå våra mål. Vi har en bra sammanhållning och drivs av att göra det lilla extra för Adapteo.

Adapteos kärnvärden ligger till grund för vår verksamhet och vår kultur. Som medarbetare, kund eller annan intressent ska mötet med Adapteo genomsyras av att vi är Proaktiva, Samarbetsvilliga och Engagerade. www.adapteo.se

TestAdapteo har verksamhet i Sverige, Finland, Norge, Danmark, Tyskland och Nederländerna.

TestI koncernen har vi högkvalitativa byggnadsenheter motsvarande drygt 1,1 miljoner kvadratmeter.

TestVi är certifierade enligt ISO 9001 och 14001.

TestMarknadsledande i Norden.

TestVåra anpassningsbara byggnader används vanligtvis till kontor, skolor och förskolor men kan också användas som bostäder, butiker, laboratorium eller vårdcentraler. Egentligen är det bara fantasin som sätter gränser.

TestVi kan leverera allt från ett enda klassrum till lösningar på tusentals kvadratmeter.

TestGenom Adapteos två affärsområden Rental space och Permanent space kan vi erbjuda allt från korttidshyra till permanenta byggnader.

Lediga Jobb

Vi har riktigt bra förmåner

  • Vi bidrar till en bättre framtid

  • Framåt tillsammans

  • Vi är ett stabilt företag med tillväxtinriktning

  • Vi gillar flexibilitet

  • Proaktiva, Samarbetsvilliga, Engagerade

Några av våra medarbetare

Kristian Åberg
Projektledare
"Det bästa är kollegorna, vi är ett prestigelöst team som tillsammans strävar efter samma sak – nöjda kunder och att skapa anpassningsbara samhällen."
Elin Lilly
Projektkoordinator
"Det är både kul och inspirerande att jobba tillsammans med alla engagerade kollegor här. Vi har en stark laganda och bra samarbete i hela organisationen."
Ulf Sevborn
Säljare/projektutvecklare
"Att vara omgiven av fantastiska kollegor i ett bolag som är en viktig del av dagens samhällsbyggnad gör det till ett nöje att gå till jobbet varje dag."
Adapteo AB
Besök hemsida