{$ msg.text $}

OM OSS

People Experience är en innovativ, modern och engagerad boutiquebyrå som är specialiserad inom de områden där vår passion och erfarenhet är som störst – nämligen HR och rekrytering.

Vi älskar det vi gör – att främja organisatorisk tillväxt genom att att erbjuda flexibla och kostnadseffektiva HR-konsultlösningar och utbildningsprogram samt att rekrytera nyckelroller, chefer och specialister till snabbt växande bolag.

VI HJÄLPER VÅRA KUNDER ATT ATTRAHERA, REKRYETRA OCH UTVECKLA RÄTT MEDARBETARE

  • HR-konsulter & Utbildning
    Vi tillhandahåller skräddarsydda, flexibla och kostnadseffektiva konsultlösningar på alla nivåer inom HR-området – på deltid eller heltid, under korta eller långa uppdrag.Vi erbjuder även utbildningsprogram inom HR, som workshops och föreläsningar, särskilt utvecklade för att belysa den kritiska roll som HR spelar I snabbt växande bolag.

  • Search & Rekrytering
    Vi hittar, attraherar och rekryterar talanger till nyckel- och specialistroller som t ex. CEO, COO, CFO, CRO, Head of HR, HR Business Partners, Business Development Manager etc.


VI SÄTTER UPPLEVELSEN I CENTRUM
Vi kommer aldrig vara den stora spelaren med ett standardiserat erbjudande. Det är en del av vår strategi – att arbeta nära våra kunder och bygga långsiktiga relationer samtidigt som vi utvecklar skräddarsydda lösningar utifrån kundens behov och framtida riktning. Vi är en liten boutique byrå med ett stort nätverk av talanger vilket gör att vi kan leverera kvalité och effektivitet samtidigt som vi fortsätter vara flexibla, kreativa och agila i vårt arbetssätt.

JOBBA HOS OSS PÅ PEOPLE EXPERIENCE
People Experience är stället för drivna, hängivna och engagerade People Professionals som är passionerade kring att hjälpa våra kunder att attrahera, rekrytera och utveckla rätt talanger genom att bygga starka medarbetarupplevelser.

Vi älskar att göra våra kunder imponerade och för att trivas här behöver du absolut dela denna kärlek med oss. Du behöver också motiveras av att arbeta mot högt uppsatta mål med tydliga leveranser och effektiva samarbeten, samtidigt som du delar vår uppfattning om vikten av en balanserad livsstil, återhämtning och välmående för en hållbar och träffsäker prestation.

För arbetet med att ge våra kunder en extraordinär upplevelse börjar med upplevelsen som vi ger till oss själva. Och den ska vara grymt bra - alltid med tillit, välmående, glädje och självledarskap i centrum. Välkommen att skapa denna upplevelse tillsammans med oss!

Kontakta oss redan idag, med eller utan CV – på det sätt som passar dig bäst!

Lediga Jobb

Vi har riktigt bra förmåner

  • Designa ditt arbetsliv efter vad som passar dig

  • Specialisera dig inom det du brinner för

  • Pålitlighet, välmående, glädje och självledarskap

  • Utveckling, feedback and support

Några av våra medarbetare

Anna Strid
Grundare & VD
"Med handen på hjärtat kunde jag faktiskt inte ha det bättre på jobbet. Det är den perfekta kombinationen av utmanande uppdrag inom ramen för min passion."
Åse Swedin
Grundare & VD
"Jag hade inte kunnat vara på en bättre plats i livet. Att gå till jobbet varje morgon med ett förväntansfullt pirr i magen för att jag trivs så himla bra är en helt underbar känsla."
People Experience
Besök hemsida