Oh oh! Toppen! {$ msg.text $} ({$ msg.count $})

OM OSS

People Experience en personlig, innovativ och högst engagerad boutiquebyrå som är 100 % specialiserad inom det område där vår passion och erfarenhet är som störst – nämligen HR.

Oavsett om behovet handlar om rekrytering av permanent HR-kompetens eller förmedling av temporära konsultlösningar vid vikariat, projekt eller arbetstoppar finns vi där för er. Heltid, deltid, kortsiktigt eller långsiktigt? Generalist eller specialist? Spelar ingen roll! Så länge det är HR kan du alltid räkna med oss.

Vår egna bakgrund inom HR, tydliga specialisering samt omfattande rekryteringserfarenhet av målgruppen gör oss både träffsäkra, kostnadseffektiva och snabba i våra tillsättningar.

VI SÄTTER UPPLEVELSEN I CENTRUM

Vi kommer aldrig bli den stora spelaren med ett standardiserat erbjudande. Det är en del av vår strategi – att arbeta nära våra kunder och bygga långsiktiga relationer samtidigt som vi utvecklar skräddarsydda lösningar utifrån kundens behov och framtida riktning. Vi är en liten boutique byrå med ett stort nätverk av talanger vilket gör att vi kan leverera kvalité och effektivitet samtidigt som vi fortsätter vara flexibla, kreativa och agila i vårt arbetssätt.

Lediga Jobb

Vi har riktigt bra förmåner

  • Utmanande och utvecklande uppdrag

  • Attraktiva och välkända kunder

  • Del av ett HR-nätverk med kunskapsutbyte

  • Alltid bollplank och support av din konsultchef

  • Skräddarsytt uppdrag just för din profil

Några av våra medarbetare

Anna Strid
Grundare & VD
"Ren och skär lyx att dagligen få jobba med så ruggigt kompetenta HR-konsulter, attraktiva uppdrag och spännande kunder i alla olika typer av branscher!"
Åse Swedin
Grundare & VD
"Jag hade inte kunnat vara på en bättre plats i livet. Att gå till jobbet varje morgon med ett förväntansfullt pirr i magen för att jag trivs så himla bra är en helt underbar känsla."
Olivia Andersson
People Experience Partner
"Det är häftigt att få tänka varje måndag: "undrar vilka spännande saker som kommer att hända denna vecka hos oss på PX?". Möjligheterna ploppar upp var och varannan dag!"
People Experience
Besök hemsida