Oi voi! Mahtavaa! {$ msg.text $} ({$ msg.count $})

Stadium Outlet on Stadium-konserniin kuuluva yhtiö, jolla on urheilu- ja urheilumuotituotteita myyviä Outlet-myymälöitä.

Myymme merkkituotteita 40–70% markkinoiden normaalihintoja edullisemmin. Konseptimme on tärkeä osa Stadium-konsernin jatkuvaa kehitystä. Konsepti on kasvanut voimakkaasti viime vuosina, ja uusia myymälöitä avataan jatkuvasti.

ENERGIAOikea asenne ja tahdonvoima synnyttävät iloa ja energiaa. Energia puolestaan luo menestystä. Se saa meidät ylittämään itsemme ja voittamaan asiakkaat puolellemme.

YKSINKERTAISUUSKäytämme tervettä järkeä, viestimme selkeästi ja vältämme monimutkaisuutta. Valitsemalla yksinkertaisia ja tarkoituksenmukaisia ratkaisuja lisäämme tehokkuutta ja parannamme tuloksia.

JOUKKUEHENKIAjattelemme kuin joukkue, työskentelemme kuin joukkue ja autamme toisiamme kuin joukkue. Kunnioitamme toistemme erilaisuutta ja hyödynnämme sitä. Pelaamme reilusti ja opimme toisiltamme.

KEHITTYMINENOlemme vakuuttuneita siitä, että parantamisen varaa on aina. Jatkuvien parannusten, innovaatioiden ja uudistusmielisyyden avulla varmistamme tuotteiden laadun, toimivuuden ja muodikkuuden sekä edistämme kestävää kehitystä.

INTOHIMOPalamme halusta luoda aktiivisen, hauskan ja terveellisen elämän edellytykset ihan kaikille. Haluamme toimia kestävällä tavalla kaikessa, koska olemme vakuuttuneita siitä, että me ja ympäristömme kaipaavat tasapainoa.

ENERGIMed rätt inställning och vilja skapar vi både glädje och energi. Energi ger framgång. Energi får oss att överträffa oss själva och vinna kundernas hjärtan.

ENKELHETVi använder sunt förnuft, rak kommunikation och undviker krångel. Genom att välja enkla och ändamålsenliga lösningar skapar vi effektivitet och resultat.

LAGANDAVi tänker som ett lag, arbetar som ett lag och ställer upp för varandra som ett lag. Vi respekterar och tar tillvara på varandras olikheter. Vi spelar Fair Play och lär av varandra.

INNOVATIONVi är övertygade om att allting kan förbättras. Genom ständiga förbättringar, innovation och nytänkande säkerställer vi kvalitet, funktionalitet samt modegrad och främjar hållbar utveckling.

PASSIONVi brinner för att skapa ett aktivt, roligt och hälsosamt liv för alla. Det vill vi göra på ett hållbart sätt, på samma sätt som vi behöver vara i balans måste även vår miljö vara det.

Avoimet työpaikat

Meillä on loistavat edut

 • Liikuntaetu

 • Edullisia hintoja kuntosaleilla

 • Henkilökunta-alennus

 • Mahdollisuus kehittyä ja saada lisää vastuutta

 • Korkeatasoinen työterveyshuolto Mehiläisellä

 • En arbetsplats där alla är välkomna

 • Utbildning och utveckling

 • Gemenskap och glädje

 • Rättvis och marknadsmässig lön

 • Träningsbidrag

 • Personalrabatt

Työskentele mahtavien kollegoiden kanssa

OSKU
Myyjä, Stadium Outlet Tampere
"Outletissa työpäivät sujuvat aina hymy huulilla. Työporukka on loistava ja kaikki tekevät töitä yhtenä tiiminä."
Serafiina
Myyjä, Stadium Outlet Turku
"Stadiumilla mahtavat työkaverit pelastavat päivän kuin päivän! Olemme yksi iso joukkue, jossa kaveria ei jätetä."
Maiju
Myymäläpäällikkö, Stadium Outlet Pori
"Työ Stadium Outletissa on monipuolista ja päivän aikana saa tehdä monia erilaisia hommia. Se tekee työstä mielenkiintoisen!"
Maria
Myyjä, Stadium Outlet Kuopio
"Outletissa saa olla oma itsensä ja tietää, että rinnalla seisoo loistava porukka, joka työskentelee aina yhtenä joukkueena."
Stadium Outlet
Käy sivulla