Åh nej! Toppen! {$ msg.text $} ({$ msg.count $})

Svenska Dagbladet gör kvalitetsjournalistik inom områdena nyheter, näringsliv, kultur och opinion. Vi vill ge våra läsare fler perspektiv och fördjupad kunskap så att de kan bilda sig en egen uppfattning och fatta väl underbyggda beslut. Svenska Dagbladets vision är ett samhälle där en oberoende och granskande journalistik stärker demokratin.

Vi som jobbar på Svenska Dagbladet tar vårt demokratiska uppdrag på stort allvar och är stolta över vår kvalitetsjournalistik. Här omges man av ambitiösa personer med stor och bred kompetens. Alla anställda förväntas dels ta stort eget ansvar, dels samarbeta prestigelöst med kollegor.

Lediga Jobb

Några av våra medarbetare

Birgitta Forsberg
Reporter på Näringsliv
"Ingen tvekan om att det här är världens bästa jobb – för mig. Det är fritt, det är spännande och jag får skriva om intressanta saker. Men kanske viktigast av allt är SvD:s goda stämning."
Dan Eliasson
Videoredaktör
"När alla avdelningar hjälps åt kring en story, för att göra den både så bra journalistiskt och visuellt som det går. Och när man till slut ser helheten, det är mäktigt och otroligt inspirerande!"
Joanna Drevinger
Nyhetschef på Nyheter
"Här jobbar vi tillsammans för att göra riktigt bra och viktig journalistik. Dessutom har vi kul på jobbet."
Frida Svensson
Reporter på Nyheter
"När jag började på redaktionen som praktikant var jag blyg och käkade ibland lunch inne på toaletten. Sex år senare står jag i livesändningar eller föreläser om avslöjanden jag gjort för SvD."
Viktor Ander
Chef SvD Livet
"Här får varje medarbetare utrymme att växa. Har du en bra idé är steget till att förverkliga den aldrig långt."
Jon Demred
Webbredaktör
"På SvD är alla klokare än jag. Och alla är snällare. Klokhet och vänlighet – det får mig att varje dag med glädje gå till Sveriges bästa redaktion."
Svenska Dagbladet (SvD)
Besök hemsida